Forfatter: Magne Ilsaas

, Publisert

Vi søker en seniordesigner

Vi leter etter en lidenskapelig designer som kan være med på skape meningsfulle og flotte designleveranser for våre kunder. Er det deg?

Litt om deg

Først og fremst tror vi du er stolt og lidenskapelig opptatt av faget ditt. I tillegg forventer vi at du er trygg og sikker på din evne til å designe og kan vise hva moderne digitalt design ser ut som – via din portefølje – og kan enkelt forklare designvalg du har gjort i tidligere oppdrag. Dessuten tror vi du er god til å lytte, både til kunder og kollegaer. Det er også ønskelig at du har en formening om hvordan du kan bidra til å sikre at vi stadig er i forkant av utviklingen, samtidig håper vi du har appetitt for læring og eksperimentering.

Vi tror at du har

  • En del års erfaring og har en sterk designportefølje
  • God erfaring med å kartlegge brukerreiser for å sikre forutsigbare, konsistente og effektive opplevelser for sluttbruker
  • En sterk evne til å kommunisere og diskutere design og funksjonalitet med utviklere
  • Sterke visuelle designferdigheter med et godt øye for detaljer
  • Et stort faglig engasjement

Vi har

  • Alt utstyret du trenger
  • En herlig gjeng mennesker
  • Sannsynligvis Norges beste lunsj
  • Fleksibel arbeidstid og ferier
  • Kule turer og arrangementer – sjekk oss gjerne på Facebook og Instagram

Noe for deg?

Dersom du tror dette kan være noe for deg så send en søknad til [email protected] merket «Seniordesigner». Har du ytterligere spørsmål kan du ringe på +47 900 54 237

Litt om Dekode

Dekode er i ferd med å runde sitt femte leveår, og det har vært en ekstremt spennende reise. Vi er nå blitt 20 ansatte, og har funnet oss godt til rette i det digitale økosystemet. I fem år har vi snakket om WordPress, og etter å ha startet som outsidere, er vi nå fornøyde med at dette er blitt den mest populære plattformen å bygge nettsider og nettbutikker på.

“Kreative teknologer” er nok beskrivelsen som er mest dekkende for gjengen hos Dekode. Hver for oss er vi rådgivere, prosjektledere, designere eller utviklere, men sammen er vi kreative teknologer, og jeg mener det er dette som i størst grad skiller oss fra andre fagmiljøer.

Les mer om oss her.