Forfatter: Magne Ilsaas

, Publisert

Dekode er nå WordPress.com VIP-byrå

Dekode er nå ett av 12 WordPress.com VIP-byråer på verdensbasis, og eneste i Skandinavia. 

Det er med stolthet at vi i Dekode nå kan fortelle om en av våre største milepæler til nå: Vi har blitt WordPress.com VIP-byrå. Som VIP agency partner har vi tilgang til verdensledende kompetanse, samt WordPress.com VIPs cloud hosting og supportnettverk. Automattic, som eier og drifter WordPress.com, skriver selv blant annet følgende om VIP-programmet: «WordPress.com VIP exists to help high-traffic and high-profile publishers get the most out of WordPress. To do so, we work with the best agency partners to deliver best-in-class solutions.»

Dette betyr altså at Dekode har fått bli med i en meget eksklusiv klubb som hjelper Automattic med design og utvikling av integrasjoner, plugins og store kundeprosjekter på WordPress, for høyt profilerte kunder med mye trafikk. Dette er et kvalitetsstempel på Dekode og våre ansattes kompetanse, og dessuten et resultat av flere års hardt arbeid.

I Dekode har vi hele tiden trodd på WordPress som publiseringssystem for nettsider, og ment at dette er veien å gå. Ikke bare når det kommer til det tekniske, men også miljøet og filosofien rundt. Åpen kildekode inviterer til et mangfoldig og stort samfunn av utviklere, designere, forretningsutviklere, ledere og nysgjerrige mennesker over hele verden – som tar og gir tilbake.

Vi skaper verdi både for oss selv og våre kunder med WordPress, og det skulle bare mangle at vi gir tilbake – hvilket er en takknemlig oppgave som faller helt naturlig med tanke på interessen vi besitter og en genuin tro på åpen kildekode og delingsøkonomi. I Norge har vi initiert en rekke WordPress Meetups (noe vi skal fortsette med), og i år er ansatte hos oss med på å arrangere deres andre WordCamp Norway sammen med flere WP fans i Norge. I tillegg hjelper vi til med diverse annet – dersom du er interessert i å bidra selv kan du lese mer om dette her.

Med dette som utgangspunkt er det ikke uten grunn at vi er stolte over å kunne få jobbe så tett med WordPress, og ser frem reisen vår videre.

En stor takk til alle som jobber hos Dekode. Dere ruler!