Forfatter: Simen Eriksen

, Publisert

Dekode vil dra igang nettavis-kooperativ

Papirinntektene synker og mediebransjen har ikke funnet ut hvordan den skal skape et godt digitalt inntjeningsgrunnlag. Dekode ser et stort potensiale i nettavis for lokal- og nisjeaviser.

Forretningsutvikling er en forutsetning for å lykkes, men det krever en ny modell tilpasset ressursene til mindre aktører. Står man alene er det nærmest umulig å drive med innovasjon.

Avisene må engasjere seg digitalt og ta en mer aktiv rolle i utvikling av sitt viktigste verktøy for fremtiden. Teknologi bør gjøres til en kjerneverdi. Dekode tror samarbeid er løsningen. Vi har funnet en modell som stimulerer innovasjon og pensler avisene inn på det digitale sporet. Redaksjoner, salgsavdelinger og teknologer må sammen finne de gode idéene.

Dekode er teknologer. Vi er 1 av 12 WordPress VIP servicepartnere på verdensbasis og utviklet nylig Facebook Instant Articles utvidelsen for WordPress.

Nå jobber vi  med opprettelsen av et nettavis-kooperativ. Sammen med aviser som tør å tenke nytt har vi lyst til å utvikle verdens beste plattform for lokal- og nisjeaviser.

Fyll ut skjemaet nedenfor hvis avisen du jobber for ønsker mer informasjon om vårt arbeid.