Forfatter: Simen Eriksen

, Publisert

WordPress-pionér til Dekode

Scott Basgaard (US) er et kjent navn i det internasjonale WordPress-miljøet. I 2013 lanserte han WordSesh, et årlig digital-event på 24 timer, med bidragsgivere i øverste klasse fra hele verden. Basgaard er en fremragende utvikler, prosjektleder og konsulent med fartstid i selskaper som WooThemes, Human Made og The Look and Feel. Utrolig nok har mannen fra New Jersey sin base i Kvinesdal, Norge.

Fra Kvinesdal har han drevet pionér-virksomhet, ikke bare internasjonalt, men også i Norge. Scott har arrangert WordCamp Norge fire ganger, i tillegg til Meetups i større norske byer for øke forståelsen for WordPress. Gjennom dette arbeidet har Dekode blitt kjent med ham. Scott har vært en hjelpsom sparringspartner og alliert i arbeidet med å øke kjennskapen til WP i det norske entreprise-markedet.

Nå er vi veldig stolte av å kunne fortelle at Scott har blitt en del av Dekode. Med sin lange erfaring med å drive “remote” prosjektledelse blir han nå ansvarlig for “remote” utvikling hos Dekode i tillegg til å fungere som teknisk rådgiver. Scott står sentralt når Dekodes kultur og DNA skal overføres til ansatte som ikke sitter med oss i Oslo.

Dekode sin satsing på e-handel blir også styrket av Scott sin kompetanse. Han har jobbet for firmaet som utviklet WooCommerce og har siden den gang utviklet og/eller prosjektledet mange omfattende jobber på denne plattformen. Vi har fått en ny medarbeider i verdensklasse!