Forfatter: Julia Edin

, Publisert

Kreftforeningen – fra leverandøravhengig til selvstendig

Forside på casestudyen «Kreftforeningen – fra leverandøravhengig til selvstendig».

 

Få tilsendt casestudy om Kreftforeningen

Vi har skrevet en casestudy om det spennende samarbeidet mellom Dekode og Kreftforeningen. Ønsker du å vite mer om måten vi i Dekode jobber på, hvilke utfordringer Kreftforeningen stod overfor og hvordan vi sammen har løst disse?

Meld deg på i skjemaet under så sender vi deg en digital utgave av «Kreftforeningen – fra leverandøravhengig til selvstendig».

Meld deg på her:

  • Dekode sender med jevne mellomrom ut nyhetsbrev med gode artikler, tips, invitasjon til frokosteminarer og annen relevant info.
  • For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon eller trekke tilbake samtykket. Les mer i Vår Personvernerklæring (https://dekode.no/personvern/)