Forfatter: Julia Edin

, Publisert

Oppdatering om SEO-frokostseminar

Frokostseminaret om SEO som skulle vært avholdt 10.mars er blitt utsatt grunnet koronaviruset. Dato for nytt seminar er ikke satt enda, men vi vil sende ny invitasjon til alle som allerede er påmeldt så fort vi kan.

Ønsker du også å få en ny invitasjon på mail når datoen er klar? Meld deg på i skjemaet under, så hører du fra oss. 

Dato: Ukjent dato – vi avventer og ser hva som skjer med koronaviruset
Tid: 08.00 – 09.45
Sted: Dekode, Tollbugata 11, Oslo

 

 

SEO-frokostseminar - ukjent dato

  • Litt info:

    Vi ønsker å tilpasse nivået på foredragene etter dine preferanser og kunnskap. Vi håper derfor du kan svare på noen ekstra spørsmål her:
  • Vi sender ut nyhetsbrev på e-post cirka 6 ganger i året. Nyhetsbrevet inneholder nyhetssaker fra WordPress miljøet, informasjon om lignende arrangementer og innlegg fra Dekode-bloggen. Opplysningene du registrerer på denne siden lagres i en egen database og vil ikke bli delt med andre. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Les mer om dette i personvernerklæringen vår (lenke i footer)
  • Behandling av personopplysninger Opplysningene du registrerer på denne siden benyttes for å gjøre arrangementet mest mulig relevant for de oppmøtte. Informasjonen lagres i en egen database og vil ikke bli delt med andre. Opplysningene vil bli slettet/anonymisert i henhold til personvernforordningen og personvernerklæringen samt gjeldende lover, regler og forskrifter. Les mer om dette i personvernerklæringen vår.