Forfatter: Julia Edin

, Publisert

Nyhetsbrev

Håndbok i kommunikasjon for organisasjoner (NGO).

Meld deg på dette nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert om boka, Håndbok i kommunikasjon for organisasjoner (NGO), som vi satser på å gi ut i første del av 2023. Før den tid vil vi invitere til litt debatter, samtaler og sende ut artikler om de ulike temaene – samt at du selvsagt får et ekslusivt lanseringstilbud når boka blir klar for salg.

  • Ved å trykke på "send inn" under godkjenner du Dekode sin behandling av personopplysninger (se under)

Vi sender ut nyhetsbrev på e-post cirka 6 ganger i året. Nyhetsbrevet inneholder nyhetssaker fra WordPress miljøet, informasjon om lignende arrangementer og innlegg fra Dekode-bloggen.

Opplysningene du registrerer på denne siden lagres i en egen database og vil ikke bli delt med andre. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Les mer om dette i personvernerklæringen vår (lenke i footer)