Er du den vi leter etter?

Dekode leter kontinuerlig etter dyktige designere og utviklere til å bli en del av vårt team, i Skandinavias største WordPress-miljø. Hvis du er ute etter et mangfoldig og hyggelig arbeidsmiljø, hvor du kan jobbe med givende prosjekter og kunder, vi vil gjerne høre fra deg.

Ledige stillinger

Vi leter alltid etter mennesker som kan bli et positivt bidrag til Dekode. Ta en titt på stillingsbeskrivelsene her: 

Hvis du ønsker å være med i teamet og ikke passer inn i en av de tradisjonelle rollene, vil vi fremdeles høre fra deg. Send oss en mail med portfolio til [email protected]

Gjengen i Dekode ønsker ny prosjektleder velkommen

Om oss

Dekode designer og koder verktøy i WordPress, for kunder med langsiktige digitale behov.  

Digitalisering skjer i et rasende tempo, og det blir vanskeligere for hver dag å ta stilling til hvilke trender og hyper man skal kaste seg på.  Vi i Dekode er overbevist om at en forutsetning for digital suksess ikke handler maskiner og teknologi, men mennesker. Det handler om relasjoner, tillit, tålmodighet og evnen til å skynde seg langsomt. Det handler selvfølgelig om de riktige verktøyene, men like mye om kompetanseoverføring og -bygging, og at vi som samarbeidspartner overfor kundene våre må skjønne hvem de er, og hvilke forutsetninger de har for å jobbe med verktøyene vi lager. 

Nettopp derfor er vi svært opptatt av å ha de beste menneskene, med den beste kompetansen, ansatt hos oss. Gjennom dyktige folk kan vi levere resultater av høyeste kvalitet for kundene våre,  og selv vokse og utvikle oss mens vi gjør det.

flere personer jobber sammen med macer, sett ovenfra

Noen fakta om oss: 

 • Dekode er Nordens største spesialist-miljø på WordPress, og har over ti års erfaring med storskala WordPress utvikling. Vi jobber utelukkende med WordPress fra et enterprise perspektiv, med fokus på sikkerhet, skalerbarhet og gode robuste verktøy både for redaktøren og sluttbrukeren.
 • Hver for oss er vi rådgivere, prosjektledere, designere eller utviklere, men sammen er vi kreative teknologer, og det er dette som i størst grad skiller oss fra andre fagmiljøer. Ved å koble sammen de ulike fagområdene og tidlig involvere både kreatører og teknologer, blir prosessene mer effektive. Vi utveksler kunnskap og tar hensyn til hverandres fag, og på denne måten kommer vi raskere frem til bedre og mer kostnadseffektive løsninger. 
 • Vi er et av 11 byråer WordPress VIP i verden.
 • Vi holder til i flotte lokaler i Tollbugata sentralt i Oslo.
 • Vi er i dag 35 ansatte som holder til i Oslo, Kvinesdal, Lillehammer, Romania, Serbia og England.

Om deg

Vi ser etter personer som er lidenskapelig opptatt av faget sitt og har lyst til å lage løsninger som gjør hverdagen til kundene våre enklere. Du tør å stille spørsmål og utfordre vedtatte sannheter, samtidig som du er god til å lytte, både til kunder og kollegaer.

Har du mange års erfaring er det selvsagt et pluss, men vi er alltid åpne for nye talenter som ønsker å komme inn i et sterkt fagmiljø og lære nye ting. 

Vi håper du har en ‘jeg hjelper deg gjerne’-attitude, og at du oppriktig tror på at vi jobber bedre sammen enn alene. Vi håper du er trygg nok på deg selv til å innrømme feil og ting du ikke kan, og at du ser på feiltrinn som en mulighet til å lære, og forbedre deg selv.

mann som jobber på mac

Akkurat nå jobber vi med kunder som:

Kreftforeningen, Kirkens Bymisjon, Nasjonalbiblioteket, Facebook, Tidal, Stiftelsen Organdonasjon, Dyrevernalliansen, Blå Kors, Norsk Luftambulanse, Telenor – Bruk hue, og mange fler.

Vi er stolte av å ha en portefølje bestående av kunder som har en samfunnsnyttig profil. Dette er bevist, noe vi jobber aktivt med og som bidrar til en meningsfull arbeidshverdag for våre ansatte.

Foto av kontoret til Dekode, sette utenfra og inn glassvegg der tre personer sitter rundt en pc og jobber.

Hva Dekode kan tilby:

 • Splitter nye lokaler i Oslo sentrum
 • Avspaseringsordning og en arbeidsgiver som etterstreber work/life balance blant sine ansatte
 • Et sterkt fagmiljø for både utvikling og design
 • Muligheten til å delta på relevante kurs og konferanser
 • «Jålekaffe» og det vi mener er byens beste lunsj
 • Babybonus
 • Ingen spisse albuer, men god takhøyde
 • Firmahytte i Trysil
 • Fleksibilitet med tanke på når og hvor du jobber (innenfor rimelighetens og kjernetidens grenser)
 • Konkurransedyktig lønn
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Kompetanseutvikling om du vil lære mer (noe vi oppfordrer til)
 • Det du trenger av kontorutstyr

Vil du bli en del av vårt team?

Send oss en mail med portfolio til [email protected]

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!