Hvordan lykkes på nett

Takk for at du deltok på vårt webinar “Hvordan lykkes på nett!» i regi av Fundraising Norge! Her kan du laste ned presentasjonen samt få tilgang til øvelsene vi delte i webinaret.

Om Webinaret

I webinaret utforsket vi hvordan organisasjoner kan oppnå suksess på nett ved å omfavne en menneskefokusert tilnærming til digital strategi. Vi diskuterte viktigheten av å forstå og forankre digitale initiativer i hele organisasjonen, og hvordan dette ikke bare er et teknologispørsmål, men like mye et spørsmål om mennesker, prosesser og langsiktig tenkning.

Vi gikk igjennom det vi mener er grunnleggende prinsippene som driver suksess på nettet, med fokus på på digital modenhet og langsiktighet. Webinaret gav en liten smakebit av hvordan vi jobber med kunder når vi tar dem igjennom vår metode Drivkraft.

Enten du er en del av en stor eller liten organisasjon, håper vi at disse øvelsene kan bistå deg i å rigge et digitalt prosjekt som er robust, målrettet og vellykket.

Hold kontakten med oss

Meld deg på vår nyhetsbrev liste om du ønsker mer av denne typen innhold, eller ønsker å bli invitert til lignende arrangementer?

Har du lyst å lære mer?

Å bistå organisasjoner med å lykkes på nett er det vi liker aller best.