Nettside

ADP

Kunden

I Norge er ADP et ledende produksjonsselskap innenfor animasjon. Akronymet ADP (Tidligere Animasjonsdepartementet), er en del av en reposisjonering med fokus på arbeid og rekruttering av ressurser utenfor Norges grenser.

Desktop skjermbilde av ADP

Premiss

ADP ønsket å gjøre et mindre prosjekt, så prosessen ble trimmet ned til det minimale. Webdesigner og utvikler hos Dekode jobbet agilt med en stor porsjon tillit fra kunden etter oppstartsmøte og innsikt.

Behov

APD sitt primære behov var å vise et utvalg av sine arbeider på dynamisk måte som står i stil med at selskapet jobber med animasjon. Utfordringen for Dekode var å gjøre et lite prosjekt med mye bevegelse og video. Brukeropplevelsen må være smidig på alle flater og på internettforbindelser av ulik kvalitet.

Desktop skjermbilde av ADP

Resultat

Løsningen ble å minimere omfanget av innhold på siden. Andre kanaler som Facebook, Instagram og Vimeo tar hånd om nyhetsoppdateringer og fullstendig videoarkiv. (Organiske søkeresultater var ikke viktig for ADP) Den nye siden setter arbeidene i førersetet og bruker en rekke mindre video looper til å puste liv i siden.

Kunde:
ADP

Rolle:
Webdesign og utvikling

Samarbeid:
Profildesign: Olssøn & Barbieri

Url:
www.apd.oslo.no