Nettside

Beats Unlocked by Facebook

Beats Unlocked logo

Beats Unlocked er en virtuell workshop for vanskeligstilt ungdom på ungdomsskole og videregående skole i USA. Med Beats Unlocked får de muligheten til å lage musikalske beats ved hjelp av blokkbasert koding i javascript.

Bilde av ungdom med headset foran en laptop

Dekode + Facebook = sant

Dekode er samarbeidspartner med Facebook, og vi fikk derfor jobben med å lage prosjektets nettløsning. Facebooks produkt- og ingeniøravdeling, EdMod Labs har regien, der oppdraget er å eksperimentere med ulike metoder for å bringe teknologi til klasserommet. Dekode har fra før laget alle nettsidene for de fire ulike prosjektene under EdMod Labs.

Skjermdump fra Beatsunlocked.fb

 — Vi jobber mye med samfunnsnyttige, frivillige organisasjoner og ngo-er, så når vi først skulle jobbe med en sosial medieplattform av Facebooks kaliber er det kult at det ble EdMod Labs.

Daglig leder og partner i Dekode, Magne Ilsaas.

Facebook Int. er en kunde på en langsiktig samarbeidsplan vi fikk ved å være ett av elleve WordPress VIP Gold-partnere. Dekode vant en pitch med prosjektet Career Connections for noen år siden, og nå er vi på en rammeavtale med Facebook.

Mobil skjermbilde av Beats Unlocked by Facebook

— Dette er definitivt et prosjekt som skiller seg ut. Det viser hva vi i Dekode faktisk er i stand til å lage. Nettsiden er visuelt spektakulær, og vi har skreddersydd hver eneste blokk.

Daglig leder og partner i Dekode, Magne Ilsaas

ung jente med headset foran et mikrofonstativ

Dekode og Facebook er på en langsiktig rammeavtale. Det betyr kontinuerlig finpuss av de eksisterende nettløsningene vi tidligere har laget, og at det derfor også er vi som har jobben med å lage de nye undersidene til det siste prosjektet, Beats Unlocked.

Beats Unlocked er foreløpig begrenset til USA.

Kunde:
Facebook

Rolle:
WordPress
Front-end
Forvaltning

Alle bilder: Beats Unlocked by Facebook