Bloggplattform

Cappelen Damm

Mobil skjermbilde av Cappelen Damm

Et forlag for fremtiden

Cappelen Damm er et av forlagene i Norge som virkelig tar kommunikasjonen med leserne sine på alvor. De har i flere år hatt fokus på digitalt innhold på en innholdsrik blogg med intervjuer, nyheter og et innblikk i hva som rører seg bak forlagsveggene. Vårt oppdrag gikk ut på å utvikle en ny og enklere plattform enn den som allerede eksisterte. Rett og slett gjøre bloggportalen rustet for fremtiden.

Desktop skjermbilde av Cappelen Damm

Forlagsliv skal være en innbydende portal inn til de respektive redaksjonene. Bloggplattformen skal presentere et bredt spekter av det forlaget driver med, og vi gikk derfor for et ryddig og stramt uttrykk både med tanke på design og utvikling. Oversiktlig og tydelig er stikkord her, og hver redaksjon har fått sitt uttrykk.

Forfatterblogger

På forfatterbloggene knyttes leser og forfatter tettere sammen. Plattformen huser bloggene til forfattere som Ingvar Ambjørnsen, Ellisiv Lindkvist, Christian Borch, Knut Nærum og Hans Olav Lahlum. Dette er ganske unikt i forlagsverdenen og viser at Cappelen Damm virkelig tar digitaliseringen på alvor. Nå kan fans av Ingvar Ambjørnsens romankarakter Elling få innblikk i notater «skrevet» av karakteren, eller lese om hvilke bøker Hans Olav Lahlum anbefaler for tiden.

Mobil skjermbilde av Cappelen Damm
Mobil skjermbilde av Cappelen Damm

Redaksjonsblogger

Et stort forlag som Cappelen Damm har flere redaksjoner med hver sine behov, fra barnebokredaksjonen til dokumentaravdelingen. Dette blir ivaretatt på bloggen. Løsningen vi har levert gjør det nå enkelt for forlagsansatte å poste siste nytt på bokfronten, intervjuer med forfattere eller annen relevant innhold på både en estetisk og informativ måte.

Andre kanaler som er tilknyttet Cappelen Damm har fått plass i moduler nederst på siden. På denne måten innlemmer Forlagsliv.no det meste av det som rører seg i den store forlagsfamilien.

Kunde:
Cappelen Damm

Rolle:
Design
Frontend-utvikling
WordPress

Url:
www.forlagsliv.no
www.serieliv.no