Nettside

Finansforbundet

Nettbrett skjermbilde av Finansforbundet

Med sine 3200 medlemmer er Finansforbundet den største arbeidstakerorganisasjonen i finanssektoren. De tilbyr blant annet kurs, juridisk rådgivning og jobber for trygge arbeidsplasser og bærekraftig næring. Som fagorganisasjon har de en viktig oppgave med å få frem generell informasjon om rettigheter og lønn, samt andre tjenester de kan bistå med.

Desktop skjermbilde av Finansforbundet

Vi har utviklet en modulbasert nettside som skulle være enkel og oversiktlig for medlemmene, slik at de finner informasjonen de søker etter, og at de enkelt kommer i kontakt med Finansforbundet når de har behov for det. Nettsiden har nå god fleksibilitet for nett-redaktør, med byggeklosser som er lagt opp på en enkel og forståelig måte.

Nettbrett skjermbilde av Finansforbundet

Vi benyttet oss av integrasjonen Elasticsearch som leverer søkeresultater fra finansforbundet.no, men også fra medlemsmagasinet finansfokus.no og e-læringsportalen tillitsvervet.no.

Nettsiden har Mysoft-integrasjon, som er innloggingsportalen tillitsvalgte og medlemmer bruker for kurspåmelding, henvendelser og innlogging til «Min Profil».

Kunde:
Finansforbundet

Rolle:
WordPress
Front-end
Back-end
Prosjektledelse

Url:
www.finansforbundet.no

Samarbeid:
Design og konsept av Netlife