Nettside

Industri Energi

Nettbrett skjermbilde av Industri Energi

Kunde:
Industri Energi

Rolle:
Teknisk rådgivning
Frontend-utvikling
WordPress

Samarbeid:
Design av Netlife Research

URL:
industrienergi.no

Nettbrett skjermbilde av Industri Energi

En av de viktigste brukeroppgavene blant målgruppen er å enkelt finne frem til sine arbeidsvilkår og hvilken avdeling/klubb som gjelder.Ved å søke opp sin arbeidsplass (og evt stilling) får brukeren presentert hvilken klubb han/hun tilhører og nyheter som er tagget som relevant for den bransjen klubben tilhører.

Nettbrett skjermbilde av Industri Energi

Brukeren få også en inngang til sin hovedavtale og til klubbens eksterne hjemmeside dersom den finnes. Arbeidsplass, klubb, bransje og avtaler kobles sammen i admin-grensesnittet for redaktører, og kan enkelt endres eller utvides med flere arbeidsplasser.

Mobil skjermbilde av Industri Energi

Medlemmene i Industri Energi har diverse fordeler, blant annet tilgang på ferieleiligheter i Spania. Derfor har vi også bygget et eget bookingsystem for dette som tillater brukerne å skaffe seg oversikt over når det er ledig hvor, i tillegg til at de kan se bilder og lese mer om hver enkelt leilighet.

«Dekode har sammen med Netlife Research gjort en svært god jobb med å lage websidene til Industri Energi. Dekode har stor faglig tyngde og yter god service. Vi setter stor pris på samarbeidet.»

– Christine Meling Christensen, Kommunikasjonssjef