Plugin

Instant Articles for WordPress

I 2016 lanserte Facebook Instant Articles som et verktøy for rask publisering og deling av nyhetshistorier via Facebook. WordPress var den første publiseringsløsningen med støtte for Facebook Instant Articles.

På oppdrag fra WordPress’ moderselskap Automattic og Facebook utviklet vi et WordPress-plugin til Facebook Instant Articles. Gjennomføringen av oppdraget var årsaken til at Dekode ble godkjent som WordPress VIP servicepartner. Selve pluginet ga brukere av WordPress verden over tilgang til Facebook Instant Articles.

Hvordan det virker

Facebook har en evalueringsprosess der de bekrefter at alle Instant Articles generert fra nettstedet ditt er riktig formatert og holder seg til standarder og retningslinjer for innhold, før du vil kunne begynne å skyve innhold til plattformen.

Instant Articles generelt bør inneholde alt innholdet en person ville sett i nettversjonen av artikkelen, så dersom du har en skreddersydd / utvidet artikkelmal, er det sannsynlig at du trenger å utvide pluginets standard ‘output’ også.

Instant Articles er ett av flere tiltak som sikter på å forbedre hastighet og dermed brukeropplevelsen når man leser nyheter på mobiltelefonen. Vi er veldig takknemlig for å jobbe med Automattic og Facebook for å gjøre det lettere enn noen gang for redaktører å nå ut til sitt publikum på nye måter.

Les mer hos Facebook.

Disclaimer: Vi gjorde den innledende jobben og fikk systemet på plass. Pluginet har fått oppdateringer i etterkant av dette som vi ikke har vært med på.