Nettavis

Mediehuset OPP

Mobil skjermbilde av Mediehuset OPP
+20%
trafikk

Levande lokalsamfunn

OPP er en av fire aviser som er med i et prosjekt i Landslaget for lokalaviser. I «Levande lokalsamfunn» er målet å drive journalistikk som drar med innbyggerne til å skape løsninger og dialog.

Desktop skjermbilde av Mediehuset OPP

Med dette i bakhodet, og et generelt behov for å friske opp digitalt, har vi i Dekode hjulpet til med konsept, nytt og responsivt design, og ikke minst utvikling på WordPress.

Flere tjenester

For oss var det viktig å tenkte nytt på hvordan en lokalavis kan ta en rolle som en viktig samfunnsaktør i lokalsamfunnet, og hvordan vi kan utvikle tjenester er attraktive og relevante for brukerene, samtidig som vi skaper nye inntektsmuligheter for avisa.

Løsningen har støtte for alt en forventer av en moderne nettavis, men i tillegg har vi laget flere ulike løsninger for å involvere brukeren.

Nettbrett skjermbilde av Mediehuset OPP

Kommentering direkte på forsiden

Ved å logge seg på med Facebook, eventuelt lage en profil på OPP.no, kan brukerne kommentere i sakene direkte på forsiden. Dette gjør sakene mer levende, og leserne fremstår som en større del av nyhetsbildet.

Nettbrett skjermbilde av Mediehuset OPP

Brukergenerert oppslagstavle

En tradisjonell oppslagstavle til kjøp og salg, mistet og funnet, gratulasjoner og andre generelle kunngjøringer.

Nettbrett skjermbilde av Mediehuset OPP

Brukergenerert kalender

En kalender som styres av leserne. Kalenderen har en sentral posisjon på forsiden, og på den måten får arrangementene stor oppmerksomhet.

Nettbrett skjermbilde av Mediehuset OPP

Oppguiden

I tillegg har vi utviklet en egen løsning for det lokale næringslivet i Oppdal kalt ‘Oppguiden’. Her kan OPP tilby oppføring i registeret, i tillegg til en utvidet løsning som gir bedrifter en egen ‘profilside’.

Kunde:
Mediehuset OPP 

Rolle:
Rådgivning
Design
Frontend-utvikling
WordPress

URL:
www.opp.no