Nettside

Nordland Turselskap

Desktop skjermbilde av Nordland Turselskap
Nettbrett skjermbilde av Nordland Turselskap

Ryddesjau

Nordland Turselskap hadde ikke gjort endringer på internettutgaven av seg selv siden 2001. Siden den gang har de – naturligvis – lært veldig mye om hva de besøkende faktisk er ute etter, slik at vi kunne restrukturere og rydde i innholdet, samt løfte frem de viktigste handlingene for brukerne.

Mobil skjermbilde av Nordland Turselskap

Oldschool < Newschool

Den gamle siden bar preg av små bilder, liten tekst og et generelt smalt design i tabeller og gammel moro. Vi ble raskt enige om å gjøre det motsatte. Store bilder, god lesbarhet og et ryddig og flatt design preger nå løsningen – uansett om du sitter med Mac’en din i sofaen, eller mobilen på bussen.

Nettbrett skjermbilde av Nordland Turselskap

Mye for mange

Nordland Turselskap tilbyr mange opplevelser, det være seg aktiviteter for enkeltindivider, grupper, firmaer, utdrikningslag – i fjell, sjø, ski, fottur, som er middels, medium, vanskelig. Listen fortsetter. Vi valgte å legge til rette for en enkel filtrering slik at brukere umiddelbart kan ta avgjørelser for å smale seg inn på det han eller hun måtte finne interessant.

Logo

Oppussing av visuell profil og logo

Vi ga logoen til Nordland Turselskap et tydeligere og mer moderne uttrykk som som fungerer godt på alle flater. Navnetrekk og symbol står fint til hverandre og har så mye særegenhet at det også kan stå hver for seg. Fonten er inspirert av norrøn skrift og bokstavene har likheter med fjell og landskap. Verdier som natur, aktivitet og turglede kommer godt frem i både symbol og navnetrekk.

«Vi trengte en god web-leverandør. Grundig research i Nord-Norge gjorde at vi endte hos Dekode på Torshov. Dekode overbeviste med tydelig og god prosess. Våre kunder gir tommel opp for resultatet og sier at vår nye web skaper reiselyst. Det er troverdig når Dekode sier om seg selv at de er landets ledende byrå på WordPress. Og så har de veldig god lunsj, bare den er verdt turen innom!»

Ivar Sandland, Daglig leder – Nordland TurselskapKunde:
Nordland Turselskap

Rolle:
Design
Frontend-utvikling
WordPress

URL:
www.nordlandturselskap.no