Nettside

Olav Thon Gruppen og Pantelotteriet

Desktop skjermbilde av Olav Thon Gruppen og Pantelotteriet

Pantelotteriet er den første i rekken av nettsider vi utvikler for Olav Thon Gruppen.

 

Pantelotteriet er kjent for de fleste som har vært innom en matbutikk. Det er derimot ikke alle som vet eksakt hva pengene går til, hvor store vinnersjanser eller hvor mye et lodd egentlig koster. Lønner det seg å trykke på Røde Kors-knappen etter hver eneste flaske? Nei, desverre. Hvert lodd koster 50 øre, så det spiller ingen rolle om du trykker etter fjerde eller fjortende flaske.

Effektivt og enkelt

Nettsiden skal effektivt presentere Pantelotteriet.

+  Hva går pengene til?
+  Hvor enkelt er det å vinne?
+  Hvor mye koster et lodd?

Enkle innholdsmoduler sørger for at de håpefulle panterne får informasjonen de søker etter presentert oversiktlig og interessant.

 

Live-oppdatering

Gjennom en integrasjon som snakker med et system hos Pantelotteriet, får besøkende live-oppdateringer på alt av tall. Som for eksempel hvor mange kroner Røde Kors har mottatt, hvem som vant sist og hvor stor gevinst, samt i hvilken butikk og hvor i landet dette var.

Nettbrett skjermbilde av Olav Thon Gruppen og Pantelotteriet

Nederst på siden ligger også en statistikkmodul som viser hvem som vinner og hvor. Om noen vinner 100 kroner i en liten butikk utenfor Tvedestrand, dukker dette opp i modulen.

Vi prøver alltid å legge til rette for at kundene våre enkelt skal kunne administrere nettside og innhold på egenhånd.

Pantelotteriet.no er bygget opp slik at antall moduler ikke blir for omfattende, da dette har en tendens til komplisert og lite oversiktlig. Det er ingen tjent med.

Vi har heller lagt opp til at man får ulike valg inne i de forskjellige modulene, noe som gir mange variasjonsmuligheter når det kommer til å publisere innhold.

 

Kunde:
Olav Thon Gruppen

Rolle:
Design
Frontend-utvikling
WordPress

Samarbeid:
Apeland – Strategisk ansvarlig og kundeansvarlig
https://www.apeland.no/

URL:
www.pantelotteriet.no