Nettbutikk

Sandnes Garn

Modell

Sandnes Garn har en stolt og lang historie, og er en av få bedrifter som kan skilte med at selve produksjonen deres skjer hjemme i Norge. De produserer ca 650 tonn garn årlig, og selger til butikker i Norge, Sverige og Danmark. I samarbeid med Trollweb har vi utviklet deres nye nettbutikk.

Desktop skjermbilde av Sandnes Garn

I arbeidet med visuelt design for nettbutikken var det viktig å hele tiden forsøke å løse brukernes behov og tilrettelegge for de mest sentrale brukeroppgavene. Samtidig ønsket vi også å videreføre og ta vare på den flotte visuelle identiteten til Sandnes Garn.

Modell

Med sterkt fokus på egen- og norskprodusert design, og en egen designavdeling på fabrikken i Sandnes, lager Sandnes Garn egne strikkeoppskrifter og gir ut (svært populære) oppskriftshefter flere ganger i året. Oppskriftsheftene er pakket inn i smakfull design med flotte bilder, og har blitt en viktig publikasjon for ivrige strikkere landet rundt.

Garn

Kunde:
Sandnes Garn

Rolle:
Design
Frontend-utvikling
WordPress

Samarbeid:
Trollweb på Magento nettbutikkløsning

Url:
www.sandnesgarn.no

Nettbrett skjermbilde av Sandnes Garn

Nettbutikken skal både inspirere de som ønsker nye oppskrifter å gyve løs på, og det skal samtidig være lett for proffstrikkeren å finne frem til en annen farge av favorittgarnet. De nye produktsidene skal gjøre det lettere for brukeren å legge til ulike typer tilbehør inne på valgt oppskrift, i tillegg til å bytte garntype og -farge.