Nettbutikk

Sandnes Garn

Modell

Sandnes Garn har en stolt og lang historie, og er en av få bedrifter som kan skilte med at selve produksjonen skjer i hjemme i Norge. De produserer ca 650 tonn garn årlig, og selger til butikker i Norge, Sverige og Danmark. Sammen med Trollweb har vi laget deres nye nettbutikk.

Desktop skjermbilde av Sandnes Garn

I arbeidet med visuelt design for nettbutikken var det viktig å hele tiden forsøke å løse brukernes behov og tilrettelegge for de mest sentrale brukeroppgavene. Samtidig ønsket vi også å videreføre og ta vare på den flotte visuelle identiteten til Sandnes Garn.

Modell

Med sterkt fokus på egen- og norskprodusert design, og en egen designavdeling på fabrikken i Sandnes, lager Sandnes Garn egne strikkeoppskrifter og gir ut (svært populære) oppskriftshefter flere ganger gjennom året. De inneholder flotte bilder og strikkeoppskrifter, og er viktige for ivrige strikkere landet rundt.

Garn

Kunde:
Sandnes Garn

Rolle:
Design
Frontend-utvikling
WordPress

Samarbeid:
Trollweb på Magento nettbutikkløsning

Url:
www.sandnesgarn.no

Nettbrett skjermbilde av Sandnes Garn

Nettbutikken skal både inspirere de som ønsker nye oppskrifter å gyve løs på, og det skal samtidig være lett for proffstrikkeren å finne frem til en annen farge av favorittgarnet. De nye produktsidene skal gjøre det lettere for brukeren å legge til ulike typer tilbehør inne på valgt oppskrift, i tillegg til å bytte garntype og -farge.