Nettside

StartupLab

Kunde:
StartupLab

Rolle:
Design
Frontend-utvikling
WordPress

Samarbeid:
Work.no på identitet
Kimm Saatvedt på foto

Url:
startuplab.no

«Teamet hos Dekode fikk en kompleks utfordring som gikk ut på å få artikulert et bredt og sammensatt budskap på en enkel måte. Med tidsfrist på to uker, gjorde teamet et enestående arbeid helt fra konseptualisering, til gjennomføring. Nesten mer imponert er jeg over hvordan de håndterte endringsforespørselene underveis. Dette er kvalitet som jeg typisk forbinder med vesentlig mer omfattende prosesser.»

– Alexander Woxen, StartupLab.

Bakgrunn

I samarbeid med StartupLab og Work.no skapte Dekode en ny nettside for å verve nystartede foretak til StartupLab sitt nettverk. Det var fokus på å skape et mer tydelig inntrykk av hva StartupLab i virkeligheten er; en ung og pulserende aktør som jobber med viktig arbeid for å fremme norsk gründervirksomhet.

Løsning

Med utgangspunkt i dette, og brief fra Work med tanke på identitet, designet og utviklet vi en stilren løsning med spennende interaktive animasjoner som skaper en fremtidsrettet og teknologisk orientert ‘look and feel’, uten å overdrive. Vi utvidet fargepalettet, og fant nye fonter. For å sette stemningen og levere på målet om å virkelig vise hvem StartupLab er fikk vi Kimm Saatvedt til å ta nye bilder, og tekstene ble oppdatert av StartupLab og Work.

Nettsiden vant Site Of The Day hos Awwwards.com.