Teknologi

Vi vil gjøre teknologi tilgjengelig og kundene våre selvhjulpne

Teknologi må være enkelt å bruke, slik at det blir en hjelp for deg i din daglige digitale kommunikasjon. Dekode vil heller lage kommunikasjonsverktøy du selv kan betjene, enn løsninger vi må styre for deg. Den enkelte løsning krever at vi er spesialister i alle deler av den digitale utviklingssyklusen – fra brukerdesign til integrasjoner, til serveroppsett og drift.

Vi har en god oversikt over de siste løsningene og produktene på markedet, og hjelper deg å ta rette valg. Vi ønsker ikke å låse deg til bestemte systemer og vil til enhver tid kunne anbefale riktig verktøy til riktig jobb. Uansett valg av verktøy kan du være trygg på at Dekode følger moderne og fremtidsrettede webstandarder, som gir deg en levedyktig nettløsning.

Vi liker aller best åpen kildekode og er i dag Norges største spesialistmiljø for WordPress, som er den mest brukte publiseringsplattformen i verden. Dette betyr at svært mye av grunnfunksjonaliteten de fleste nettsider består av, allerede finnes. Dermed kan vi heller bruke tid til å ta gode valg på vegne av dine kunder.