WordPress

La oss snakke om verdens mest populære publiseringssystem for nettløsninger. Dekode er Norges største miljø av WordPress-spesialister, og Skandinavias eneste WordPress.com VIP-byrå. Vi er stolte av å tilby skreddersydde og meningsfulle nettløsninger.

Mobil skjermbilde av WordPress

Alt er mulig med WordPress. Punktum.

WordPress har på 12 år utviklet seg til å bli et meget kraftig verktøy for nettløsninger, og lar deg drive alt fra enkle nettsider og kampanjer, til nettbutikker, intranett og store nettaviser. WordPress står i dag bak 26 prosent av alle nettløsninger i verden. Hva du kan få til med WordPress er bare begrenset av fantasien – og dyktige utviklere.

Mobil skjermbilde av WordPress

Brukervennligheten er i WordPress sitt DNA.

Hvordan du kommuniserer med verktøyet, og hvordan du konfigurerer hva dette verktøyet skal gjøre for deg, må være lettfattelig og effektivt. Jo enklere grensesnitt, jo bedre og raskere får du det resultatet du ønsker. Her er WordPress som publiserings- og innholdsverktøy enestående, og i en klasse for seg.

Et publiseringssystem tilpasset deg.

I WordPress kan vi fjerne alle unødvendige valg, og det som blir igjen er nøye tilpasset dine arbeidsoppgaver. Dekode har bygget mer enn 200 nettløsninger på WordPress. Vi har lang erfaring med hva som er mulig å gjøre og hvilke hensyn som bør tas.

Illustrasjon som viser eksempler på ulike integrasjonsmuligheter

Utvidelser og integrasjoner for alle behov.

Har du et WordPress-prosjekt som trenger spesiell funksjonalitet kan vi enten hjelpe deg med å finne en utvidelse som vi kvalitetssikrer og godkjenner, eller hjelper vi deg med å bygge akkurat det du trenger. Våre utviklere har erfaring med å lage kompleks funksjonalitet fra bunn av, og følger til enhver tid beste standard for utvikling av funksjonalitet til WordPress.

Trygghet skal være en selvfølge.

Våre driftspakker er tilpasset flere nivå og behov, hvorpå alle ivaretar krav til ytelse og sikkerhet. Vi sørger også for at løsningen løpende oppgraderes, og at det hver dag tas sikkerhetskopi. For nettsider med ekstraordinær stor belastning kan vi som WordPress.com VIP partner-byrå tilby drift og kundeservice for dette.

Nettbrett skjermbilde av WordPress

Nettbutikk? Ikke noe problem.

Løsningen WordPress + WooCommerce er i dag ansett som en av verdens kraftigste og letteste måter å komme i gang med e-handel på. Vi hjelper deg med å sette opp både nettbutikk og løsninger for økt salg.

WordPress stoles på av de største.

Du er i godt selskap dersom du bruker WordPress til å publisere på nettet. Her er et utvalg av noen av verdens største merkevarer og næringer som stoler på, og er avhengige av WordPress som plattform i sin digitale hverdag.

Se nærmere på prosjekter vi i Dekode har bygget på WordPress her.

Logoer til selskaper som bruker wordpress. Facebook, BBC, Nokia, Techcrunch, Brønnøysundregistrene, e-bay, MTV, ESPN, Sony Music, Telenor group, Salma, Miljøpartiet de grønne

Har din organisasjon eller bedrift behov for nye nettløsninger, eller bare vil vite mer om WordPress og/eller oss – ta kontakt på [email protected]