Dekode er blitt en del av Nova Consulting Group!

Endelig er det offisielt. Dekode er blitt en del av det skandinaviske konsulentfirmaet, Nova Consulting Group. – Dekode er fortsatt Dekode. Vi forblir samme merkevare, samme kompetanse, samme folk, men med Nova sin bredde og muskler i ryggen, sier CEO i Dekode, Magne Ilsaas.

– Vår ambisjon er alltid å bidra til å skape verdi

Magne forteller at selv om oppkjøpet ikke utgjør store forskjeller i det daglige, vil dette gjøre selskapet i stand til å profesjonalisere prosessene og leveransene. Dekode vil kunne samarbeide med og støtte seg på de 13 andre selskapene i Nova-gruppen.

– Det at vi får tilgang til mer spisskompetanse, vil sette oss i stand til å levere større verdi for kundene våre. Ikke minst vil vi lære mye av Nova som har vært på denne reisen før oss, sier Magne.

Vi kan utveksle erfaringer om hvordan vi kan jobbe best mulig. Et solid Dekode er utelukkende positivt for kundene våre.

Magne Ilsaas, CEO i Dekode.

En klapp på skulderen

– Vi vet at Nova ikke kjøper hvem som helst. For oss er det er en stor klapp på skulderen for Dekode og for WordPress at et så bra selskap som Nova anerkjenner at WordPress er viktig. Det er en anerkjennelse til teknologien og plattformen, og ikke minst til menneskene som er i Dekode, forteller Magne.

Dekodes suksess med NGO-satsning har også vært interessant for Nova. Det er noe de ønsker å bygge videre på. – Nova får muligheten til å levere med vår smidighet. Vi har også kunder vi allerede samarbeider på, påpeker Magne.

En gjensidig match

Byråleder i Dekode, Hillevi Røstad, forteller at det har vært har vært en lang prosess med mange vurderinger for å se om Nova og Dekode var en gjensidig match.

Gjennom å bli godt kjent med Nova over en god periode er vi trygge på at deres selskapsverdier stemmer overens med Dekode sine.

Hillevi Røstad, Byråleder i Dekode.

Hillevi forteller at “Nova-modellen” går ut på at alle selskapene under paraplyen skal være medarbeidereid. Dette tror hun kan være en spennende mulighet for Dekodes ansatte. – Nova jobber kontinuerlig med målet om å være verdens beste arbeidsplass, og det er nettopp dette menneskefokuset vi også har bygget Dekode på over de siste årene. Verdigrunnlaget til Nova, i tillegg til den imponerende vekstreisen deres og kvaliteten de leverer til sine kunder, gjorde at det føltes trygt å inngå partnerskap.

Dekode er i dag i underkant av 60 ansatte som jobber i hele 12 land. Magne påpeker at Novas interesse i Dekode også skaper større spillerom for de ansatte. – Vi får alle muligheten til å ta del i større fagmiljøer. Det gir oss flere muligheter.

Utvider Nova-familien

Fra venstre: Gisle Stavland (Egde), Geir Allan Hove (Nova Consulting Group), Jøran Bøch (Egde),
Magne Ilsaas (Dekode), Hillevi Røstad (Dekode) og Tor Malmo (Nova Consulting Group).

Nova Consulting Group består av flere spesialiserte selskaper som tilbyr tjenester til både privat og offentlig sektor. Deres ambisjon er å kombinere fordelene av et stort fellesskap forankret i felles verdier, leveranser og mål, sammen med spesialiserte datterselskaper som bygger sterke selvstendige merkevarer.

Også det sørlandsbaserte firmaet, Egde, er denne uken blitt en del av Nova-familien. Med oppkjøpet av majoritetsandelen i Dekode og Egde består NOVA-gruppen i dag av hele 14 ulike selskaper med base i Norge og Sverige.

Nova Consulting Group deler nyheten i Finansavisen:

Har du spørsmål til oss i Dekode? Ikke nøl med å ta kontakt med Magne Ilsaas på: [email protected].

Vi kan også sette deg i kontakt med de andre fagmiljøene i Nova Consulting Group.