Våre tjenester

Vi bidrar med idé, strategi, design og koding. I tillegg har vi et solid driftsmiljø.

Strategi og innsikt

Å forstå din organisasjon og deres brukere er alltid en forutsetning for å lage gode nettløsninger. Utover det har vi en pragmatisk tilnærming til prosjektgjennomføring og tilpasser oss deres ambisjoner og prosjektets behov. Vi mener god dialog er nøkkelen til et godt resultat. Et resultat som både gir verdi for deres kunder og for din bedrift.

Digital design

Vi designer løsninger som gir mening for menneskene de er til for. Vi har alltid et sterkt fokus på at produktene og tjenestene vi utvikler skal levere i henhold til dine forretningsmål. Med dette som utgangspunkt, hjelper vi deg med å prioritere dine digitale valg.

Innhold, markedsføring og kommunikasjon

Det hjelper ikke å ha en fin nettside, om du ikke fyller den med relevant innhold og har en effektiv distribusjon. I Dekode har vi et eget team som arbeider helhetlig med redaksjonelleprosesser og markedsføring. Vi kan bistå deg og din organisasjon/bedrift med rådgivning, samt å etablerer effektive og datadrevne rutiner og leveranser innen innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering, markedsføring og analyse.

Nettsider

Nettsiden til din organisasjon eller bedrift er et av de viktigste møtepunktene mot målgruppen din. En god nettside skal oppføre seg på brukernes premisser og skal ha rett informasjon til rett tid. Vår jobb er å sørge for at dette faktisk skjer, på bakgrunn av innsikt, erfaringer og perspektiv som vi diskuterer sammen med dere. Vårt fokus er å skape brukervennlige løsninger. Vi liker å overraske våre kunder med hvor lett det er å jobbe med innhold i WordPress.

Netthandel

Det skal være lett å handle på nett. Besøkende i butikken skal raskt finne det som letes etter, og veien skal være kort fra produktbeskrivelse til kvittering. Like viktig er det at løsningen er lett å jobbe med for deres del. Vi hjelper dere utvikle en tilgjengelig og intuitiv nettbutikk – både for dere som arbeider med den i det daglige og kundene. Vi hjelper dere også med funksjonalitet og råd, som legger til rette for god kundeopplevelse og mersalg – også etter lansering.

Intranett

Vi har bygget vår egen intranett-plattform på WordPress. Det er en fullverdig og kostnadseffektiv løsning, med all den funksjonalitet som er å forvente på et moderne intranett. Med dette som utgangspunkt tilpasser vi løsningen videre til den enkelte bedrifts behov.

Brukertesting

I Dekode tilbyr vi brukertesting til våre kunder slik at dere får den innsikten dere trenger for å gjøre de riktige valgene for dere selv, utviklingen av deres nettsider og deres brukere.

Gjennom testing kan vi identifisere feil, mangler og forbedringspotensiale for din nettside. Dette er en ypperlig måte å bli kjent med sine brukere og la de som faktisk bruker nettstedet bli involvert. Du får en verdifull innsikt, som gjør at du kan spare mange penger på å lage riktige løsninger med en gang, i stedet for å rette opp feil i ettertid.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med ulike former for testing.

 

Når sjekket du sist e-helsen til din nettside? 

Neida, det er ikke bare mennesker som trenger en helsesjekk. Det viktigste du kan gjøre for å ta vare på din nettside er å sørge for at den er oppdatert, sikker og har god kode.

I Dekode har vi vår egen drifts- og forvaltningsavdeling som tilbyr kodegjennomgang av din WordPress-nettside, uavhengig om du er kunde hos oss eller ikke.

Vi går gjennom din nettside med lupe og sjekker alt!

 

Plugins og integrasjoner

Har du et WordPress-prosjekt som trenger spesiell funksjonalitet kan vi hjelpe til bygge dette. Våre utviklere har erfaring med å lage kompleks funksjonalitet fra bunn av, og følger til enhver tid beste standard for utvikling av funksjonalitet til WordPress. Vi har også mye erfaring med å bygge integrasjoner mot tredjepartsløsninger – alt fra betalingsløsninger til WooCommerce, til datauthenting fra offentlige forskningsportaler.

WordPress for organisasjoner

Vi er veldig stolte over å samarbeide tett med en hel rekke små og store organisasjoner og bedrifter. At vår kunnskap og kompetanse indirekte kan bidra til å påvirke samfunnet vi er en del av på en positiv måte, er noe vi i Dekode er verdsetter høyt – og som også kommer våre kunder til gode gjennom kostnadseffektive løsninger. Les mer her om hvordan vi bruker WordPress til å lage de beste løsningene for organisasjoner. 

 

Drift og forvaltning

Når løsningen er lansert har vi et skreddersydd driftsmiljø hvor løsningene blir ivaretatt på best mulig måte. Vi drifter WordPress-løsninger for både våre og andres kunder. Våre driftspakker er tilpasset flere nivå og behov, hvorpå alle ivaretar krav til ytelse og sikkerhet. Vi sørger også for at løsningen løpende oppgraderes, og at det hver dag tas backup. For nettsider med ekstraordinær stor belastning kan vi som WordPress.com VIP partner-byrå tilby hosting og support for dette. Les mer om vår Drifts- og forvaltningsavdeling her. 

[email protected]

Vi har et dedikert support-team som hjelper til hvis det skulle være behov. På denne måten vil det aldri gå lang tid om en kunde trenger hjelp eller har spørsmål til nettløsningen.