Alt er mulig med WordPress. Punktum.

Når vi i Dekode snakker om og anbefaler WordPress, så er det med utgangspunkt i storskala nettsider bygget for kundens spesifikke formål og merkevare. Vår hverdag består av skreddersøm på design, optimalisert kode og integrasjoner mot nødvendige tredjepartssystemer. Hva du kan få til med WordPress er bare begrenset av fantasien!

WordPress paradokset

Til forskjell fra andre teknologier og plattformer som har spisset seg mot en spesifikk målgruppe, så er WordPress en plattform som gjør begge deler. Fra de som trenger en enkel nettside eller blogg, til noen av verdens største merkevarer. Det gjør at avhengig av hvilken kjennskap og erfaring du måtte ha til WordPress fra før, så kan du ha helt forskjellig inntrykk av hvordan plattformen funker. Når noen sier WordPress, så kan det bety en “gjør det selv” nettside satt opp på en dag, eller en kompleks markedsrigg – på flere språk – med alle tenkelige integrasjoner. Dette er noe av grunnen til at det finnes mange myter rundt WordPress, og at det i mange tilfeller er en misforstått plattform.

Hvorfor store merkevarer velger WordPress

Vi jobber utelukkende med komplekse nettsider, for mange av Norges mest kjente merkevarer. Når vi i tillegg internasjonalt ser at merkevarer som NASA, Times, Red Bull, Obama og det Hvite Hus bruker WordPress, vet vi at det er med god grunn.

Hva du kan få til med WordPress er bare begrenset av fantasien.

Les vårt whitepaper og lær hvordan Storskala WordPress hjelper deg å lykkes på nett.

Noen grunner til at vi liker WordPress

Brukervennlig

WordPress har alltid vært kjent for sin intuitive brukeropplevelse, men med innføringen av Gutenberg, er denne opplevelsen tatt til et helt nytt nivå. Gutenberg, det nye blokk-baserte redaktørgrensesnittet, gir deg muligheten til enkelt å sette sammen de modulene du trenger, og redigere dem i et visuelt grensesnitt.

Kostandseffektiv

WordPress er open-source, noe som eliminerer lisensavgifter som er vanlige med proprietære plattformer. Men at WordPress er billig er en misforståelse. WordPress kan gjøres billig, men da ofte med tilsvarende kvalitet, men det kan også gjøres dyrt, og med høy kvalitet. Mer presist er det å si at WordPress er kostnadseffektivt.

Lang levetid

Kostnadene med et webprosjekt må både sees i forhold til hva det koster å bygge løsningen, og ikke minst i forhold til hva det vil koste å videreutvikle nettstedet over tid. WordPress´ modulære tilnærming gjør at en nettside enkelt kan videreutvikles over tid, uten å måtte starte med blanke ark.

Plugins

WordPress ut av boksen har mye funksjonalitet. Men det finnes også en hel rekke utvidelser som dekker mer eller mindre de fleste behov en har på en nettside. Eksempler på dette kan være Yoast, et plugins som fokuserer utelukkende på SEO eller WooCommerce, som er verdens mest brukte netthandels plattform.

API

En nettside i en større bedrift er som regel bare en bit i et større puslespill av systemer. Da er det ekstremt viktig at integrasjoner og dataflyt fungerer som det skal. WordPress har et kraftig og moderne REST API, som sikrer at vi kan snakke med systemer som har et fornuftig API i andre enden.

Sikkerhet

WordPress gjort riktig er svært sikkert. Det krever som med alt annet kunnskap, riktig konfigurering, infrastruktur og ikke minst vedlikehold. Sikkerhet er et såpass viktig tema, at vi har samlet mer om dette i en egen artikkel.

Visste du at WordPress i sin tid var et prosjekt startet av to personer, mens det i dag representerer et økosystem og økonomi som blir estimert til over 600 milliarder dollar.

WP Engine

Multisite

Multisite er perfekt for bedrifter som har mange nettsider. Det kan være flere merkevarer, sider på flere språk, lokallag eller avdelinger. Med en WordPress nettverksinstallasjon, kan du ha så mange nettsider du måtte ønske som deler både på design og funksjonalitet.

Design og kodesystemer

For store merkevarer hvor konsistens, brukervennlighet, kvalitet og effektivisering er avgjørende, kommer designsystemer til sin rett. Et designsystem er en samling av gjenbrukbare komponenter og retningslinjer som sikrer enhetlig og gjenkjennelig design på tvers flere merkevarer og nettsider

WordPress for the Enterprise. A guide for prospective byers.

I samarbeid med flere at de beste WordPress byråene i verden har vi laget en guide som nettopp fokuserer på storskala WordPress.