ANSA: Ny identitet, ny nettside og veldig fornøyde studenter

ANSA er en studentorganisasjon for norske studenter i utlandet. De har helt siden 1950-tallet arbeidet for å ivareta norske utenlandsstudenters interesser og informere om studiemuligheter i utlandet. ANSA er en godt kjent merkevare. Spesielt tidligere studenter har positive og sterke assosiasjoner til organisasjonen.

Kunde:
Ansa
År:
2023

Utfordringen

Da ANSA i 2022 kom til Dekode reflekterte ikke nettsiden lenger organisasjonen. Den visuelle identiteten var utdatert, innholdet var dårlig strukturert og selve CMS`et var lite fleksibelt. Dette hindret ANSA å fremstå som aktuelle og oppdaterte. I tillegg ønsket ANSA å kommunisere tydeligere mot den potensielle målgruppen som består av studenter som ikke kjenner til hvilke muligheter det ligger i å studere utenlands.  

Resultat

Den nye nettsiden har et visuelt språk med frodigere og mer energiske farger enn tidligere.  Bilder og komposisjoner er nøye utvalgt for å oppleves relevant av målgruppen. Å studere utenlands skal være gøy! Forsiden er rendyrket med tanke på å gjøre det enkelt å komme i gang for de besøkende. Fra et forretningsståsted så er det viktig for ANSA å selge medlemskap og forsikring. Det er skapt tydelige innganger til disse tjenestene en rekke steder og landingssidene er tilpasset og optimalisert for konvertering.

Vi leverte

  • Rådgivning
  • Design
  • Utvikling
  • Innholdsrådgivning
  • Prosjektledelse

For ANSA har samarbeidet med Dekode vært helt fantastisk gjennom hele prosessen. De tok seg tid til å bli godt kjent med oss som organisasjon før vi i det hele tatt startet å jobbe med nettsidene. 

Dette gjorde at de hadde en utrolig god innsikt i vår kundegruppe og deres behov, og dermed leverte et produkt som svarte godt til våre forventninger. Vi er veldig godt fornøyde med de nye nettsidene våre! 

Hanne Refsdal, Generalsekretær 

Er du interessert i å høre mer om dette?

Jørgen Bertelsen, rådgiver i Dekode, foto
Jørgen Bertelsen
Rådgiver og fagansvarlig