Vi er kreative teknologer

Vi er ingenting uten folka våre. Over 50 fagspesialister innen rådgivning, design og utvikling er selve bærebjelken i Dekode. De leverer gode resultater for kundene våre gang etter gang.

Menneskene

Vi er ingenting uten folka våre. Over 50 fagspesialister innen strategi, design, utvikling og innhold er selve bærebjelken i Dekode. De leverer gode resultater for kundene våre gang etter gang.

Det som er litt unikt hos oss, er at mange av våre ansatte jobber på hver sin kant. Vi har kolleger i hele ni ulike land i Europa, samtidig som mange av oss også møtes daglig på kontoret vårt i Oslo.

Sammen er vi en god gjeng med forskjellige erfaringer, ferdigheter, personligheter og interesser. Det gjør at vi sammen har gode forutsetninger for å dekke kundenes behov og løse utfordringer – uansett kompleksitet.

Kort sagt, vi er kreative teknologer som liker det vi driver med og som brenner for å levere gode langsiktige digitale løsninger.

Kultur

Hos oss i Dekode skal det være stor takhøyde og lave skuldre. Det er viktig for oss å ha et miljø hvor alle trives og kan være seg selv. Vi ønsker også at alle ansatte skal ha en god balanse mellom jobb og fritid, og tid til å lade batteriene utenfor jobben. Dette mener vi er grunnleggende for å kunne ha leveranser av høy kvalitet.

Ettersom vi har kolleger i ni land, etterstreber vi å jobbe remote-vennlig slik at alle er inkludert uavhengig av lokasjon. Selv om vi samhandler digitalt daglig, møtes vi til samling fysisk et par ganger i året. 

Samfunnsnytte

Vi har en rekke organisasjoner i vår kundeportefølje. Vi verdsetter høyt at vår kompetanse kan bidra til å påvirke samfunnet på en positiv måte. Denne ekspertisen har gitt oss muligheten til å fordype oss i hva som skal til for å oppnå digital suksess i en organisasjon. Det kommer også våre kunder til gode gjennom kostnadseffektive  og langsiktige løsninger.

Dekode og WordPress

Vi har utelukkende jobbet med WordPress siden vi startet opp i 2010, og er det største spesialistmiljøet på denne plattformen i Norden. De fleste vet at WordPress er et Open Source CMS, men for oss som har fulgt og ikke minst bidratt til utviklingen av plattformen, så vet vi at WordPress er veldig mye mer enn bare gratis kode. WordPress og Open Source representerer en åpenhet og delingskultur som er en stor del av vår hverdag, og som vi prøver å overføre til de vi jobber sammen med. Både ansatte og kunder.

En del av Nova-familien

I januar 2023 ble Dekode en del av Nova Consulting Group. Det betyr at vi i dag kan styrke leveransene våre, som et av 14 spisskompetente fagmiljøer. Vi har tilgang på, og kan supplere med et stort nettverk av spesialister for å gi kundene våre den aller beste tilstedeværelsen på nett.

Har du lyst å bli bedre kjent med oss!

Vi tar gjerne en kaffe — også digital om du vil!