Om oss

Vi er spesialister på WordPress og på organisasjoner

Ikke bare er Dekode Norges største miljø av WordPress-spesialister. Vi tør også påstå at vi er den beste partneren for digitalt arbeid i organisasjoner og frivillig sektor.

Med andre ord; vi lager WordPress-verktøyene du trenger, som både konverterer og leverer, i din digitale hverdag, for bedrifter og organisasjoner.

Foto av kontoret til Dekode, sette utenfra og inn glassvegg der tre personer sitter rundt en pc og jobber.

Kreative teknologer

I Dekode er vi kreative teknologer. Vi bringer designere og utviklere tettere sammen for å skape de beste digitale brukeropplevelsene for ditt prosjekt.

Våre designere forstår det teknologiske potensialet i WordPress. Våre utviklere tar kreativt ansvar for å tenke ut brukervennlige løsninger.

Sammen skaper vi kostnadseffektive utviklingsprosesser og bedre resultater for deg som kunde.

Innovasjon

Som kreative teknologer ønsker vi også å dekode teknologi. Vi vil gjør det komplekse enkelt og forståelig.

Våre digitale løsninger skal være kommunikasjonsverktøy, som selvstendiggjør kundene våre i den daglige driften av digitale oppgaver. Det gir levende hjemmesider og øker den digitale kompetansen hos kundene våre.

Å selv beherske nettsiden betyr at dere heller kan bruke budsjettet til innovasjon og videreutvikling, i stedet for kostbart, eksternt vedlikehold.

Kompetansehus for frivillig sektor

I Dekode liker vi at vår kunnskap og kompetanse kan bidra til å indirekte påvirke samfunnet på en positiv måte. Dette er noe vi verdsetter høyt – og som også kommer våre kunder til gode gjennom kostnadseffektive løsninger.

Vi tror det trengs et miljø som tar organisasjoner på alvor. Derfor har b.bold og Dekode gått sammen (høsten 2020) med mål om å lage Nordens beste kompetansehus med tjenester for frivillig sektor.

Her kan du lese mer om hvordan vi bruker WordPress til å lage de beste løsningene for organisasjoner. 

Foto av to som tar hverandre i hendene

Langvarige forhold

Vi hopper ikke inn og ut av korte forhold. Vi foretrekker heller langsiktige, strategiske samarbeid. Vi ser på kundene våre som partnere. Derfor har vi vår egen drifts- og forvaltningsavdeling som sørger for at du og din nettløsning blir godt ivaretatt, også etter lansering.

Vårt dedikerte team hjelper deg blant annet med vedlikehold, videreutvikling av løsningen og nye funksjoner. Og ikke minst sikre at siden din er trygg. 

Les mer om vår drifts- og forvaltningsavdeling her

Skreddersøm

Nettsiden er et av de viktigste møtepunktene mot målgruppen din.

En god nettside skal oppføre seg på brukernes premisser og skal samtidig være et effektivt arbeidsverktøy for dere som jobber med den i det daglige. Vi i Dekode vil gjerne skreddersy en løsning som passer for akkurat dere.

Send oss en mail om ditt prosjekt til [email protected]