Når du vil lykkes på nett

Vi kan gjøre et fantastisk nettprosjekt for deg, men det i seg selv er ingen garanti for at du vil lykkes på nett. Så hvordan sørger vi for at du kommer helt til mål? Vi jobber tett med deg og sørger for at du ikke er en passiv mottaker av løsningene våre. Din suksess er nemlig vår suksess.

Vi gjør deg bedre i jobben din

Vi skal gjøre deg bedre i jobben din og gi mestring i den digitale arbeidshverdagen. Det hjelper ikke at vi lager en flott nettside, hvis du ikke klarer å bruke den. Det er nok derfor kundene våre liker oss så godt. Vi utruster dem med de nødvendige verktøyene, kunnskaper og ferdigheter for å administrere, oppdatere og utvikle sin egen nettløsning over tid.

Vi vil aldri selge deg noe du ikke trenger

Vi tror at tilnærmingen vår er enestående. Vi er ærlige rådgivere som tør å spørre om dere har kompetansen som trengs for å nå målene dere ønsker å nå. Vi vil aldri selge deg noe du ikke trenger, eller ikke kan bruke.

I samspill med deg lager vi en løsning som organisasjonen din skal leve godt med i mange år fremover. Dessuten vil du aldri gå alene. Vi slipper deg ikke etter lansering, men hjelper deg videre mens du lærer å gå stødig selv. Og hele veien kan vi bygge videre på løsningen så den tilpasses voksende og endrede behov. Det reduserer risiko og øker sannsynligheten for at du blir fornøyd.

Da vi lette etter en ny partner, var Dekode det naturlige valget. De kunne tilby oss et tett samarbeid i tillegg til at vi kunne eie vår egen kildekode og ikke låse oss til systemer som gir lite fleksibilitet.

Tor Mikael Kristensen, IT-leder i Kreftforeningen

Vår erfaring gir deg mestring

Vår styrke ligger i fundamentet vårt. Vi har laget mange nettsider og vet at designere og utviklere må snakke sammen fra start. Slik at når du skal forholde deg til nettsiden din, er alt lagt til rette for at du kan gjøre din jobb best mulig. Det er vår erfaring omformet til din digitale mestring.

Det langsiktige kundeforholdet

Langsiktighet er en forutsetning for å lykkes på nett. Nettopp derfor er vi utrolig stolte over at mange av våre kunder velger å jobbe med oss over tid. Det er en tillitserklæring når 70 prosent av omsetningen vår kommer fra eksisterende kunder, år etter år. Det langsiktige kundeforholdet er avgjørende – både for oss og for deg.

Vi ønsker å bli målt på verdien vi skaper. Derfor har vi laget et designsystem som ligger til grunn for alle våre prosjekter, derfor jobber vi modulært og derfor bruker vi WordPress. Fordi det skaper mest verdi for deg.

Test oss gjerne. Vi ser frem til å bli kjent!

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg?

Enten det gjelder et nytt prosjekt eller drift og forvaltning, så vil en av våre rådgivere ta godt vare på deg.