Haavind: En ny og moderne profil krevde et nytt og moderne nettsted

Haavind er et av Norges ledende advokatfirmaer. Vi har jobbet sammen over flere år og gjennom flere versjoner av nettstedet deres. Da de bestemte seg for å oppgradere identiteten sammen med Neue Design Studio, leverte vi et nytt og moderne nettsted på WordPress.

Kunde:
Haavind
År:
2023

Hvem

Haavind er et av Norges største advokatfirmaer med godt over 100 advokater. Deres kompetanse dekker hele 20 fagområder innen både privat og offentlig sektor. 

Utfordringen

Siden starten i 2015 har Dekode levert flere generasjoner av Haavinds nettsted. Da de i 2023 bestemte seg for å endre identitet og oppdatere sin visuelle profil sammen med Neue Design Studio, ble det også nødvendig å bygge nye moderne nettsider som kunne formidle både identiteten og innholdet på en god måte.

Resultatet

Resultatet er et moderne nettsted som både har en modulbasert tilnærming og fleksibilitet for redaktøren, men også en svært fleksibel presentasjon for brukeren som sømløst tilpasser seg ulike skjermstørrelser. Dette er såkalt responsivt design på en ny og moderne måte der både tekststørrelser, bildestørrelser, logo og grafiske elementer tilpasser seg skjermstørrelsen til brukeren.

Vi er veldig fornøyde med ny nettside. Takk for samarbeidet til Dekode, som har vært et løsningsorientert team gjennom hele prosessen

Nicolai Heyerdahl, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Haavind