Har du en eksisterende nettside, men savner en digital partner i hverdagen?

Dekode er din digitale partner!

Flytting av nettsted trenger ikke å være komplisert. Ikke trenger det være så kostbart heller. Med Dekode på laget får du tilgang på en responsiv support-avdeling og hele vårt tjenesteunivers. Vi blir din digitale partner som hjelper deg med å lykkes på nett.

Flytting på 1-2-3

Hva skjer så?

Når flyttingen er gjennomført er dere i trygge hender hos oss. Da inviterer vi til et kick-off møte. Det er her vi blir kjent med dere, deres mål og ambisjoner. Og dere blir kjent med oss. Forvaltning er et samarbeid. For et best mulig utgangspunkt for suksess er dette en viktig milepæl for veien videre.

Du har fra lansering i Dekodes driftsmiljø tilgang til alle våre tjenester. Med en drift- og forvaltningsavtale kan du ta i bruk vår support-tjeneste, og vårt driftsteam er allerede på vakt.

Kontakt oss

Navn(Påkrevd)
For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til dette. Ved å sende inn dette skjemaet vil vi lagre dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet med din henvendelse. Les mer om formålet og behandlingsgrunnlaget i vår personvernerklæring.
Nyhetsbrev
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi er stolte forvaltere av digitale leveranser for blant annet