Drift og forvaltning

I Dekode har vi vår egen drift- og forvaltningsavdeling som sørger for at du og din nettløsning blir godt ivaretatt, også etter lansering. Våre fem utviklere hjelper deg blant annet med vedlikehold, videreutvikling av løsningen og nye funksjoner, og å sikre at siden din er trygg. 

Vi hjelper deg nå dine mål

I Dekode ser vi på oss selv som langsiktige samarbeidspartnere til våre kunder. Det innebærer at vi ikke “slipper ballen” etter at nettsiden er lansert, men at vi tilbyr våre kunder serviceavtaler og tett oppfølging.

Vi har vårt eget fristilte drift- og forvaltningteam, bestående av utviklere og teamleder, som bistår med det du måtte trenge i hverdagen. Vårt fokus er at du som kunde skal kunne føle deg trygg på at vi kan hjelpe dersom det oppstår problemer, at vi er lydhøre for nye ideer, raskt utvikler nye funksjoner og at det er enkelt å komme i kontakt med oss.

Sikkerhet

Vi tilbyr ulike serviceavtaler og priser, avhengig av kompleksiteten i din løsning og hvilken tilgjengelighet og responstid du ønsker. Vi streber alltid etter å levere de beste og sikreste løsningene for våre kunder og det betyr at vi til enhver tid må etterstrebe oppdaterte versjoner av både WordPress og plugins.

Hos oss får du ikke én enkelt kontaktperson, da vi mener det gjør deg som kunde sårbar for å ikke få den hjelpe du trenger, men her er hele teamet klare til å hjelpe deg.

Har du spørsmål til drifts- og forvaltningsavdelingen?

Vår drift- og forvaltningsavdeling er tilgjengelig i arbeidstid mandag – fredag, året rundt.

Våre serviceavtaler for WordPress gir deg tryggheten på at du har noen i ryggen om noe skulle gå galt med nettløsningen din. Serviceavtalen gir tilgang på høyt kvalifisert personell og prioritert support på dagtid.

Ta kontakt:
[email protected]

Trygghet

Drift- og forvaltningsavdelingen tar hånd om dine digitale løsninger etter produktlansering og bistår deg i hverdagen.

Teamet er tilgjengelig for å ta seg av dine utfordringer og idéer enten dette omhandler vedlikehold av kode og videreutvikling til brukerstøtte og opplæring. Vårt team hjelper deg med å ta verktøyet i bruk og raskt skape resultater.