Drift og forvaltning

I Dekode har vi vår egen drifts- og forvaltningsavdeling som sørger for at du og din nettløsning blir godt ivaretatt, også etter lansering. Vårt dedikerte team hjelper deg blant annet med vedlikehold, videreutvikling av løsningen og nye funksjoner, samt å sikre at siden din er trygg. 

Illsutrasjon av jente som koder

Et dedikert drifts- og forvaltningsteam

I Dekode ser vi på oss selv som langsiktige samarbeidspartnere til våre kunder. Det innebærer at vi ikke “slipper ballen” etter at nettsiden er lansert, men at vi tilbyr våre kunder service og tett oppfølging. Vi har vårt eget fristilte drift- og forvaltningsteam, bestående av fem utviklere, en prosjektleder og en rådgiver, som bistår med det du måtte trenge i hverdagen.

Illustrasjon av digitalt arbeid

Vi hjelper deg med å nå dine mål

Vårt fokus er at du som kunde skal kunne føle deg trygg på at vi raskt kan hjelpe, dersom det oppstår problemer, eller du har behov for ny og utvidet funksjonalitet på ditt nettsted. De aller fleste henvendelser blir besvart på mindre enn 24 timer og vårt mål er å være tilgjengelig når du trenger det.

Sikkerhet

Vi tilbyr ulike avtaler, avhengig av kompleksiteten i din løsning og deres behov for responstid og tilgjengelighet. Avtalene omfatter teknisk drift av nettstedet, tilgang til support innenfor definerte åpningstider og regulerer hvilke henvendelser som inngår i den faste månedsprisen.

Med en drifts- og forvaltningsavtale hos Dekode inngår du i vårt Forvaltningsprogram. Dette sikrer at din tekniske løsning er tilgjengelig, oppdatert og trygg.

Nettløsningene våre overvåkes 24 timer i døgnet, året rundt. Dersom det skulle oppstå driftstekniske utfordringer blir vi varslet. Da er hjelpen få minutter unna. 

Basert på vår erfaring, er servicenivået vi leverer, tilpasset det behovet som kommer med å forvalte en nettside over tid. På lang sikt er dette kostnadsbesparende, da man unngår å havne i en situasjon hvor nettstedet opparbeider seg teknisk gjeld, som er fordyrende ved vedlikehold og videreutvikling. Av sikkerhetsmessige årsaker er disse også viktig, for å ivareta både bruker og deres interesser som selskap.

Gjennom våre drifts- og forvaltningsavtale får du: 

  • server tilpasset behov 
  • driftsvakt 24/7 alle dager hele året
  • tilgang til vår support-avdeling 
  • en fast månedlige kostnad
  • løpende sikkerhetsoppdateringer
Illustrasjon av gutt som koder

Trygghet

Vi hjelper deg med å ta verktøyet i bruk og raskt skape resultater.

Møter du på utfordringer i hverdagen, kan du føle deg trygg på at vi er tilgjengelig. Vi bistår både med den brukerstøtten og opplæringen, oppdateringer og videreutvikling du trenger.

Hos oss, vil det alltid være noen som kjenner løsningen deres, og hjelpen er aldri langt unna.

Åpningstider til drifts- og forvaltningsavdelingen

Vårt team er tilgjengelig for å besvare support-henvendelser mellom 09.00 og 16.00, mandag til fredag.
I helgene og på røde dager tar vi fri.

Vi har en døgnkontinuerlig vaktordning. Det sikrer at hjelpen aldri er langt unna om det skulle oppstå driftstekniske utfordringer.

Bilde av Ruben Søderlind

Ta kontakt

Har du generelle spørsmål vedrørende våre drifts- og forvaltningsavtaler?
Ta kontakt med COO Ruben Søderlind på e-post [email protected] eller telefon 41000413.

Alle support-henvendelser meldes direkte til  [email protected]