Giving Tuesday 2023 

I forbindelse med årets Giving Tuesday ønsker vi i Dekode sammen med ProFundo gi vårt bidrag til en organisasjon i form av en workshop. 

Vinn en halvdags workshop med ProFundo & Dekode 

Giving Tuesday er en folkebevegelse som setter giverglede og engasjement for andre i fokus. Det hele startet med en enkel ide; en dag der vi oppfordrer folk til å gjøre en god handling. 

Jobber du med digital innsamling eller kommunikasjon i en organisasjon? Da kan du være med i trekningen om en halvdags workshop sammen med Kristin Hvideberg Tobiassen fra ProFundo og Øyvind Ellingsen fra Dekode. 

Vi går gjennom deres nettside på medlems- og giverhåndtering, med fokus på hvordan nettsider og CRM kan (og kanskje bør) snakke sammen for å gjøre dere i stand til å engasjere støttespillerne og beholde dem lenger. Vi vil gi dere råd og forslag til forbedringer dere kan gjøre på kort og lengre sikt. 

Deltakelse krever ikke at dere bruker Dekode som nettsideleverandør, eller ProFundo som CRM-leverandør. 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vinnere blir trukket på Giving Tuesday den 28. november. 

Sammen med vinneren finner vi dag og tid. Workshop vil foregå i Oslo i Dekodes lokaler eller digitalt. 

Om Kristin

Kristin er fundraiser av hjerte, optimist og praktiker. Kristin har selv jobbet med innsamling, og de siste 12 årene som rådgiver for norske organisasjoner. Hun skriver tekst til digitale kampanjer og giverreiser, og har alltid et øye for hvordan man skal måle arbeidet i CRM’et for kontinuerlig forbedring. 

Om Øyvind

Øyvind har lang fartstid som både designer og rådgiver. Han har de siste årene hjulpet flere organisasjoner med å optimalisere sine giverreiser med bedre funksjonalitet, design og kommunikasjon.