Digitale prosjekter med mennesker i fokus

I Dekode setter vi menneskene først i våre prosjekter. Vi dykker inn i hjertet av din organisasjon og hjelper de som daglig jobber med nettsiden. Vi vil forstå disse menneskene, deres behov og bygge løsninger som gir varig verdi. 

Våre prinsipper

Når du begynner et digitalt prosjekt, er det ikke lett å være sikker på at man tar riktige valg. Vår konklusjon er at de fleste tekniske plattformer kan gjøre den samme jobben. Det er andre faktorer som avgjør om du lykkes på nett.  

I Dekode har vi definert et sett prinsipper for vårt arbeid. Disse prinsippene sikrer at våre løsninger er teknisk overlegne, meningsfulle og tilpasset dine unike behov. 

Vår prosess

Det finnes mange flotte prosesser og metoder, med tilsvarende flotte navn. 
Vi er nok mer pragmatiske, og tror ikke at det finnes en prosess som passer alle. Hva som passer det enkelte prosjekt og organisasjon, er avhengig av en rekke faktorer.

Får vi kontroll på dette, er det enkelt å supplere med teknologi som støtter dere i deres digitale hverdag.

Tverrfaglige leveranseteam

I Dekode har vi satt sammen faste tverrfaglige leveranse team. Vi tror på at når  ulike fagfolk kommer sammen, skapes magi. Tverrfaglige team kombinerer en mangfoldighet av kunnskap, erfaring og perspektiver som fører til bedre og mer helhetlige løsninger.

Med vårt design- og kodesystem
kommer du til dekket bord

Vår styrke ligger i fundamentet. Gjennom årene har vi utviklet et omfattende design- og kodesystem som danner grunnlaget for alle våre prosjekter. Dette sikrer konsistens, høy kvalitet og raskere leveransetider. Med vårt robuste system i ryggen kan vi skreddersy løsninger for deg uten å gå på kompromiss med stabilitet og effektivitet. Det er erfaring omformet til digital mestring.

Langsiktighet er en forutsetning for å lykkes på nett. Nettopp derfor er vi utrolig stolte over at så mange av våre kunder velger å jobbe med oss over tid. Det er en tillitserklæring at 70% av omsetningen vår kommer fra eksisterende kunder.

Magne Ilsaas, Gründer og partner i Dekode

Vi er WordPress eksperter

I over 15 år har vi spesialisert oss på WordPress, og er Norges største spesialist miljø på denne plattformen. Vi liker denne plattformen fordi:

  • Det er det mest brukervennlige CMS for deg som redaktør.
  • Det er det mest kostnadseffektive plattformen for nettsider med komplekse behov.
  • Den har et fleksibelt modulært malverk, som spiller på lag med innholdet.

Klar for å endelig lykke på nett?

Over 50 spesialister er klare for å hjelpe deg.