Oppdaterte nettsider er en god investering

Webteknologi utvikler seg i rasende fart. Alle de store rammeverkene for web har hyppige oppdateringer. En stor del av utviklingen er rettet mot sikkerhet, men også funksjonalitet. Dette gjelder WordPress og PHP også. 

Kvinne som sitter i sofa og oppdaterer sine nettsider på en mac.

Husk at en oppdatert programvare er en sunn programvare. Du bør ta de hyppige oppdateringene som et tegn på at de som utvikler programvaren bryr seg om programvarens helse. Når WordPress og PHP oppdateres, bør de nye versjonene implementeres umiddelbart. Det kan vi hjelpe deg med!

I Dekode har vi som ambisjon at din investering i et prosjekt skal ha lang levetid og tjene ditt formål i en årrekke. En viktig del av dette arbeidet er løpende oppdateringer og vedlikehold. Både for å sørge for at din nettløsning har de siste oppdateringene, og for at du har tilgang til de nyeste funksjonene WordPress kan by på.

Det finnes det mange gode grunner til:

Fem gode grunner til å holde nettsiden oppdatert

 • Sikkerhet
  Beskyttelse mot trusler: Nye versjoner av WordPress og PHP inneholder sikkerhetsoppdateringer som beskytter nettstedet ditt mot nye trusler og sårbarheter. Uten oppdateringer er du mer utsatt for hackerangrep.
 • Ny funksjonalitet
  Forbedret brukeropplevelse: Oppdateringer introduserer nye funksjoner som kan forbedre både administrator- og brukeropplevelsen på nettstedet ditt. Dette inkluderer alt fra nye verktøy til bedre designmuligheter.
 • Lettere å vedlikeholde
  Effektiv utvikling: Oppdateringer gjør det enklere for utviklere å vedlikeholde og videreutvikle nettstedet ditt. Dette gir deg raskere og mer kostnadseffektiv service.
 • Potensiell optimalisering i hastighet
  Raskere lastetider: Nye versjoner av programvare inkluderer ofte ytelsesforbedringer som kan redusere lastetidene og gjøre nettstedet ditt raskere for brukerne.
 • Bug fixes
  Stabil drift: Oppdateringer inneholder feilrettinger som sikrer at nettstedet ditt fungerer feilfritt og stabilt.

Vil du ha hjelp med oppdateringer?

Send en epost til [email protected], eller fyll ut kontaktskjemaet vårt så hører du fra oss!

Oppdatering av PHP

PHP er programmeringsspråket som kjører på serveren din. Denne bør ligge på nyeste versjon slik at sikkerheten på servernivå ikke blir kompromittert. I tillegg vil oppdateringer her ofte fikse feil og gi deg tilgang til nye funksjoner – samtidig som det blir lettere for utviklerne å jobbe på siden.

Oppdatering av WordPress

WordPress kommer vanligvis med store oppdateringer to til tre ganger årlig. Alle WordPress-oppdateringer har høyt fokus på optimalisering av brukeropplevelse, både for redaktøren og for sluttbrukeren. I noen utgivelser vil det være funksjonalitet som byttes ut og ikke lenger støttes av WordPress.

Hver «release» legger vekt økt ytelse og hastighet. Det følger gjerne nye funksjoner for redaktøren, optimalisert kode og sikkerhetsoppdateringer det er verdt å få med seg.

Ved å implementere de nye funksjonene vil nettstedet ditt få lengre levetid. Det vil også bli lettere å videreutvikle siden over tid. 

Vi kan oppdatere for deg

Oppdatering av WordPress og PHP er noe vi gjerne gjør for deg gjennom en egen avtale. Det er en relativt enkel operasjon og krever ingen eller lite involvering fra din side. I de fleste tilfeller kan vi gjøre en prekvalifisering av oppdateringene før de gjennomføres. Dersom vi finner kode som må oppdateres vil vi informere deg om dette før de utføres.

Hvorfor er ikke dette inkludert i driftsavtalen?  

Fordelen med å være på WordPress, et CMS basert på åpen kildekode, er at det ikke er noen lisenskostnader knyttet til WordPress. Dessuten finnes det en enormt stor community som til en hver tid brenner for å forbedre produktet. 

Som alle produkter i kontinuerlig forbedring, hender det at enkelte funksjoner ikke lenger videreutvikles – da man har valgt andre og bedre løsninger. For oss i Dekode er det derfor vanskelig å kontrollere at alle funksjoner fungerer til en hver tid. Vi kan ikke ta på oss ansvaret for å garantere at alt virker fra prosjektet leveres og i evig tid.

Når det er sagt oppdaterer vi det vi kan, og sørger for at sikkerheten alltid er ivaretatt for alle våre kunder. Vi tilbyr våre kunder at vi oppdaterer WordPress både som et enkeltstående «mini-prosjekt», eller i form av en løpende avtale. Dette for å sørge for at nettløsningen din hele tiden har tilgang til de nyeste funksjonene, med alle fordelene det innebærer.

Vi hjelper deg gjerne med oppdateringer!

Send en epost til [email protected], eller fyll ut kontaktskjemaet vårt så hører du fra oss!