Nettside

Advokatfirmaet Haavind

Utgangspunkt for nettside

Haavind er et av Norges ledende full-service advokatfirmaer, med over hundre advokater. Brandlab var engasjert til design av nettsiden, Dekode deltok fra innledende work-shops fasilitert av Brandlab. Vår rolle i prosjektet var teknisk digital rådgivning og webutvikling. Hvor avansert skulle Haavinds digitale verktøyskasse bli?

Desktop skjermbilde av Advokatfirmaet Haavind

Fleksibilitet i WordPress vs. design vs. brukervennlighet

Haavind har god digital kompetanse. De ønsket en fleksibel nettside med frihet til å leke med innholdet og gjøre ting selv. WordPress og måten Dekode jobber modulært med webutvikling, gir rom til stor frihet.

Nettbrett skjermbilde av Advokatfirmaet Haavind

Utfordringen i dette prosjektet ble derfor å balansere fleksibilitet til å komponere innhold mot ivaretakelse av design og brukervennlighet i admin. Noen svært viktige elementer som “navigasjonskloss” i senter av forsiden ble låst.

Haavind hadde god tålmodighet i prosessen og tiltro til både Brandlab og Dekodes visjoner. Resultatet er en nettside tro til sitt nye design, men en solid verktøykasse av moduler Haavind kan bruke til å skape spennende innhold uten å bekymre seg for å forringe utseendet. Løsningen har fleksibilitet til å tilpasse seg nye behov som måtte dukke opp i Haavinds omfattende virksomhet.

Kunde:
Advokatfirmaet Haavind 

Rolle:
Frontend-utvikling
WordPress

Samarbeid:
Haavind, Brandlab AS

Url:
haavind.no

«Gjennom faglig ekspertise og et blikk for teknologi og markedsutvikling bistod Dekode oss med ikke bare nye nettsider, men en helt ny måte å tenke web på.

En nettside bygget opp av moduler, byggeklosser? Magne og hans meget dyktige WP-utviklere bygde ikke bare et nettsted, men nettsider og en online-strategi som vokser med oss og gir oss muligheter vi ikke visste fantes. Takket være dem ble nettsidene akkurat så sentrale i vår markedsføring som vi hadde håpet på».

Tormod Fjellgård, Markeds- og kommunikasjonsansvarlig, Advokatfirmaet Haavind