Kirkens Bymisjon: Skreddersydd for fremtidens muligheter og utfordringer

Kirkens Bymisjon hadde lagt mye arbeid i å modernisere organisasjonen og tydeliggjøre sin arbeidsstruktur. De hadde også skapt en ny visuell profil. Nettopp derfor trengte de en ny digital løsning som kunne hjelpe dem med å binde dette sammen.

Kunde:
Kirkens Bymisjon
År:
2023
Kirkens Bymisjon Hero

Hvem

Kirkens Bymisjon er en organisasjon som befinner seg i hele 50 storbyer i Norge. De opererer på gateplan blant mennesker som på ulike måter har en tøffere hverdag enn de fleste av oss. Gjennom et bredt spekter av virksomheter jobber de med et mål om at de svakeste i samfunnet skal finne tilbake til egne drømmer, håp og ressurser.

Utfordringen

Kirkens Bymisjon hadde lagt mye arbeid i å modernisere organisasjonen og tydeliggjøre sin arbeidsstruktur. De hadde også skapt en ny visuell profil. Nettopp derfor trengte de en ny digital løsning som kunne hjelpe dem med å binde dette sammen.

Med tiltak i de fleste byer i landet og med mange forskjellige tiltak i hver by, ville de at plattformen skulle knytte virksomhetene tettere sammen – både visuelt og teknisk. Dette for å gi publikum bedre oversikt over organisasjonsarbeidet, men også for å samle Kirkens Bymisjon under en stor oransje paraply. De ønsket å styrke synligheten rundt arbeidet til alle ildsjelene som står på rundt om i hele landet og gjøre det enklere å kommunisere både innad og utad.

Et annet av tiltakene de ønsket å styrke var netthandelen. Nettbutikken selger produkter som blir produsert i regi av Kirkens Bymisjon.  Dette gir arbeid til mange mennesker som ellers ikke nødvendigvis har en jobb å gå til. Å gi den et digitalt løft og profesjonalisere uttrykket var et sterkt ønske fra deres side.

Kirkens Bymisjon Nettbutikk

Resultat

Ved å benytte seg av WordPress har de i dag en løsning som kan bygges på i moduler og utvikles i nye retninger, uten at det krever store designprosesser. Samtidig har de fått et publiseringssystem de fleste i organisasjonen kan enkelt forstå og bruke.

Til nettbutikken utviklet vi en gavekortløsning med symbolske gaver, bygget en integrasjon med CRM-systemet deres og videreutviklet donasjonsskjema for kampanjer. 

Nettbutikken er et samarbeid Dekode har gjort med de flinke folka i Epilot, som har stått for den digitale markedsføringen.

Vi leverte

  • Rådgivning
  • Utvikling
  • Innhold
  • Prosjektledelse
  • CRM-integrasjon

Har du et spørsmål? Ta en kaffe med Vincent!

Portrett i sort-hvitt av Vincent Hasselgard
Vincent Hasselgård
Rådgiver