Dekode + Rocket = Sant

Fremover skal vi i Dekode og Rocket kombinere vår ekspertise og erfaring. Som en del av Nova Consulting Group kan vi i Dekode og Rocket nå samarbeide for å tilby enda mer komplekse og fullstendige web-, SEO- og digitale markedsføringstjenester til kundene våre. Sammen står vi klare til å hjelpe bedrifter som vil sette fokus på sin tilstedeværelse på nett.

En bra match for kundene våre

Dekode har de siste tolv årene levert nettsider i WordPress og tilhørende verktøy som selvstendiggjør og dekker kundens langsiktige behov. Rocket på sin side har spisskompetanse på digital markedsføring og forretningsutvikling med spesialister innen SEO, CRO, annonsering og sosiale medier. Ettersom vi i dag befinner oss under samme morselskap vil vi fremover støtte hverandre faglig i kundeprosjekter. 

“Endelig får vi skrudd på vekstmotoren og kan jobbe sammen med Rocket på prosjekter”, forteller Magne Ilsaas, CEO i Dekode. “Vi vet at de fleste kommer til fasen med fokus på vekst og trafikk. Da er det mye bedre at vi kan være koblet sammen fra begynnelsen. Sammen er vi en bra match for kundene våre”, påpeker han. 

Samarbeid fra A-Å

Heidi Lois Ravnås, fagleder innen sosiale medier i Rocket, og Erik Holland Haukebø, partner og CRO-ansvarlig i Rocket.

Partner og CRO-ansvarlig i Rocket, Erik Holland Haukebø, forteller at det er en rekke fordeler med at de to selskapene samarbeider om kundeprosjekter. 

“Vi får markedsperspektivet allerede fra start. Kunden får en ferdig nettside med tilpassede moduler. Og ikke bare er selve nettsiden ivaretatt, men SEO og tracking-oppsett er klargjort”, sier han. 

“Dekode og Rocket kan sammen sikre at kunden får en nettside som er 100 prosent optimalisert for å nå målgruppen”, føyer Magne til.

Å ha en strategi som tar hensyn til SEO og tracking vil også gjøre det lettere å måle suksess og gjøre nødvendige justeringer over tid. Heidi Lois Ravnås, fagleder innen sosiale medier i Rocket, sier at de ser at byråer som skal drive trafikken til nettstedet ofte kobles på for sent. 

“Da må man som regel rive opp mye av det man har eller starte helt på nytt. Det kan det bli mye ekstraarbeid av”, forteller Ravnås. Alt i alt sparer de vi jobber for både tid og penger på langsikt, og ikke minst gir det bedre resultater.

“Wordpress er et godt alternativ for sluttbrukeren”

Rocket jobber opp mot flere ulike CMS-er. Erik i Rocket mener likevel at WordPress er et svært godt alternativ for de som skal jobbe med verktøyet. 

“Det er mange nettsider som bygges av IT-folk for IT-folk, men som ikke har tenkt på sluttbrukeren. Webredaktøren som faktisk skal sitte med det i det daglige, sier Erik. «Da er det ekstra viktig at de har gode verktøy å jobbe med som er brukervennlige og tilrettelagt for deres behov så de kan bli mest mulig selvdrevne.”

Magne Ilsaas, Daglig leder i Dekode. Foto: Moment Studio

Magne i Dekode, påpeker at Dekodes webprosjekter ofte er i en annen prisklasse enn prosjekter som løses på andre plattformer enn WordPress:

“WordPress er ikke nødvendigvis billig, men kostnadseffektivt.. Det betyr at det er mer penger igjen som kunden kan bruke på markedsføring. Det betyr igjen at man bruker mindre tid på å lansere siden og kunden kan komme raskt ut på markedet. Da kan du begynne å teste og se hva som funker og hvordan målgruppen responderer“.

“Det å ha respekt for at det å drive en moderne digital satsning i dag, det handler ikke om når du lanserer, det handler om å vite at det er når du lanserer at jobben begynner og da trenger du gode verktøy teknisk og for å jobbe med marketing”, sier Magne.

Erik legger til at han opplever WordPress som “et system som gror med deg – ikke mot deg”. 

Marketingmodul

Fremover vil Rocket og Dekode sammen jobbe for å skape en markedsføringsmodul i WordPress.

 “Vi ønsker å lage løsninger som kan hjelpe kunden med markedsføring. Vi vil også jobbe tettere om felles funksjonalitet”, forteller Magne.Sammen vil vi kunne tilby helhetlige løsninger for bedrifter som ønsker å optimalisere sin digitale tilstedeværelse”. 

“Vi ser at kunden faktisk trenger og ønsker denne hjelpen”, påpeker Heidi. 

Kunne din bedrift trengt hjelp med digital markedsføring, ny nettside eller SEO? 

Ta kontakt med oss i Dekode på [email protected] eller Rocket på [email protected]