Nettside

Mollie

Mollie

Mollie er en nederlandsk leverandør av integrasjoner mot betalingsløsninger. Tjenestene deres gjør at kunder på en nettside kun med et tasteklikk får tilgang til et stort antall betalingsløsninger. 

Da Mollie kom til Dekode i høsten 2021, var de på et headless CMS. Oppsettet var avhengig av interne utviklingsressurser og resulterte i at webpublisering hindret videre vekst på web. De ønsket å gjøre redaktøropplevelsen enklere, spesielt for selskapets merkevare. Mollie så for seg å fortsette med headless CMS, men gjennom et teknisk forprosjekt og behovsanalyser var konklusjonen fra Mollie og Dekode, at en WordPress multisite-løsning er best egnet til deres vekstambisjoner. 

“Dekode has proven to be a true expert and innovator within the WordPress domain. Together – as real partners – we’ve been able to push the boundaries when building an enterprise grade website that enables Mollie to scale rapidly in the years to come.»

Marnix Hol, Senior Product Manager, Mollie

En solid innholdsplattform

I en produkt-organisasjon som Mollie, var det avgjørende å lage verktøy for innhold som er konsistente med design- og produktretningslinjer. Dekode har i tett dialog med Mollie utviklet et blokk-verktøy og bibliotek av innholdsseksjoner som møter behovene til innholdsproduksjon og samtidig systematiserer arbeidsflyt. 

For å levere den innholdsplattformen som Mollie trenger for å nå sine vekstambisjoner har Dekode utviklet en rekke utvidelser. Det omfatter blant annet en utvidelse for å syndikere innhold på tvers av markeder. Vi har utvidet oversettelsesfunksjonaliteten med en sentralisert database for gjenbruk av oversatte tekster og synkronisering av medieinnhold. Løsningen er teknisk optimalisert for god SEO-ytelse med strukturerte data, lenkestrukturer og metadata for språk.

Nettsiden er integrert mot kundens Salesforce-system og håndterer alt av leadsgenerering for potensielle nye kunder. Salesforce-modulene er en del av blokk-biblioteket utviklet for Mollie og gir de mulighet for å opprette kampanjer uten bistand fra tekniske ressurser.

“In my nearly 25 years of experience I have never worked with a firm as outstanding as Dekode. Their engagement model, skill sets, experience, professionalism, friendliness, competencies and capabilities are second to none.”

Ben Saren, VP Marketing, Mollie

Ved hjelp av en solid innholdsplattform med gode muligheter for gjenbruk av innhold på tvers av land, oversettelsesfunksjoner, hyperlokalisering av innhold og leadsgenererende integrasjoner er Mollie godt rustet for å skalere til nye markeder utover de 7 de er tilstede i.

Deres mål er å gjøre betalingsløsninger på nett enklere. Vi i Dekode er stolte av å kunne bidra til at selskaper som Mollie oppnår akkurat det. 

Kunde:
Mollie

 

Rolle:

WordPress

Back-end utvikling

Front-end utvikling

Rådgivning / Digital strategi

Prosjektledelse

Rekruttering

Opplæring

 

Url:
mollie.com

 

Alle bilder: Mollie