Gjensidigestiftelsen: En skalerbar nettløsning med stor frihet for redaktørene 

Gjensidigestiftelsen er Norges største finansstiftelse. Hvert år deler de ut støtte til både nasjonale og lokale samfunnsnyttige formål som bidrar til et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn. Dekode jobbet høsten 2018 og vinteren 2019 med å lage et nytt nettsted for stiftelsen.

Kunde:
Gjensidige Stiftelsen

Om prosjektet

Samarbeidet mellom Dekode og Gjensidigestiftelsen begynte allerede i 2015, da vi sammen lagde en vellykket kampanje som hadde som formål å identifisere skjær i sjøen langs den norske kyst.  

I 2018 hadde Gjensidigestiftelsen et ønske om å lage nye hovedsider og valgte igjen Dekode som sin samarbeidspartner. I tillegg til hovedsiden har Gjensidigestiftelsen en rekke prosjekter med egne nettsider, som også trengte fornyelse. Det var vanskelig å finne informasjon for søkere og det kom inn mange ukvalifiserte søknader, i tillegg til at det var mange henvendelser per telefon.  

Resultatet

Dekode laget en løsning basert på en modulær plattform, som gjør at de samme modulene kan tilpasses og brukes på flere nettsider. 
Nye gjensidigestiftelsen.no er et moderne og skalerbart nettsted som gir stor frihet til å bygge og publisere nettsider på egen hånd. Etter lanseringen av det nye nettstedet har Gjensidigestiftelsen blant annet fått flere kvalifiserte søknader og færre telefoner med spørsmål. Begge deler var viktige målsettinger for prosjektet. 

  • Rådgivning
  • Design
  • Utvikling
  • Prosjektledelse  
  • Skjema optimalisering 

Er du interessert i å høre mer?

Ragnhild Geissert rådgiver i Dekode
Ragnhild Geissert
Rådgiver