Defa: Fra Defa til verden

DEFA selger ladere til biler, bilvarmere, sikkerhetsprodukter og sporing, samt hyttevarmere, og deres produkter og tjenester distribueres i 30 land. Målet er å gjøre menneskers hverdag enklere, mer effektiv og miljøvennlig.

Kunde:
Defa
År:
2017

Om prosjektet

Defa har en omfattende nettside skal treffe forbruker og bedrifter i mange land med en rekke ulike produkter og godt informativt innhold. Dette stiller store krav til en oversiktlig og brukervennlig nettside og nettbutikk. 

For forbrukere generelt presenteres produktene til DEFA og man kan dykke ned i et innholdsunivers dedikert temaer som er relatert produktene deres. Dette er typisk effektiv energiutnyttelse og klima, samt sikkerhet og enkel brukerstyring av elektriske komponenter. Om man blir inspirert til å kjøpe et DEFA produkt kan dette gjøres fra nettsidens nettbutikk, som er bygget i WooCommerce. Tilknyttet butikkens produkter finnes veiledning for installasjon med tilhørende video manualer. En stor del av disse understreker behovet for profesjonell hjelp av en sertifisert montør. 

En viktig del av nettløsningen til DEFA er en B2B kundeportal, der forhandlere og montører av DEFA produkter kan få assistanse med hver enkelt produkt. 

Som forhandler eller montør kan man logge inn på kundeportalen. Her får man tilgang til produktinformasjon, samt ved behov support for spesifikke innkjøpte produkter. 

For montører finnes et eget serviceområde med monteringsveiledere. Dette gjelder både skriftlige manualer og audiovisuelle veiledninger. Denne del av løsningen er utformet, så den enkelt kan åpnes og brukes av montører på jobb. Som alle Dekodes løsninger er den bygget etter prinsippet “mobile first” der alle ulike fil-formater kan hentes frem og vises på transportable enheter som mobil og iPad.  

Vi leverte

  • Rådgivning
  • Design
  • Utvikling
  • Prosjektledelse 

Interessert i å høre mer om dette?

Portrettfoto Anne Brit Lothe
Anne Brit Lothe
Rådgiver / Prosjektleder